WhatsApp anunţă noi schimbări. Noua funcţie este valabilă doar pentru utilizatorii de iPhone

WhatsApp anunţă noi schimbări. Noua funcţie permite administratorilor să unească până la zece grupuri într-o singură comunitate, astfel încât membrii să poată vizualiza întreg conţinutul legat de diferite conversaţii, texte, fotografii şi videoclipuri.

28 dec. 2021, 22:54
WhatsApp anunţă noi schimbări. Noua funcţie este valabilă doar pentru utilizatorii de iPhone
WhatsApp anunţă noi schimbări

WhatsApp anunţă noi schimbări. WABetaInfo descrie funcţia ca fiind „un spaţiu în care administratorii de grupuri au mai mult control asupra grupurilor WhatsApp pe care le gestionează„.

Citeşte şi: WhatsApp a adus modificări importante la funcţia mesajelor care dispar. Opţiunea de ştergere are acum mai multe variante

WhatsApp anunţă noi schimbări

Conform primelor recenzii, Community ar trebui să fie o modalitate utilă de a reuni persoanele care împărtăşesc interese similare fără a fi nevoie de crearea unor grupuri separate. Un exemplu este posibilitatea de a uni grupuri aparţinând diferitelor divizii ale unei companii, toate gestionate de un singur utilizator sau mai mulţi.

Pentru cei mai critici, Community ar putea face ca vizualizarea mesajelor să devină mai haotică şi mai confuză.

După prima conectare, aplicaţia creează automat un grup numit „Anunţuri”, în care moderatorii pot posta mesaje şi informaţii importante care să fie transmise tuturor participanţilor, potrivit Mediafax.ro.

Iată cum să citești mesajele pe WhatsApp fără seen

Iata cum puteti sa cititi mesajele pe care le trimite cineva, insa fara ca personajului sa ii apara acele pictograme albastre.

In momentul in care intri in conversatie si ”dai cu seen” nu mai poti sa te scuzi si sa afirmi ca nu ai citit mesajele. Urmarind acest truc simplu, puteti citi orice mesaj fara ca persoanei respective sa-i apara ca ati citit acel mesaj. Astfel, aveti o scuza.

Trebuie sa stiti ca nu este necesar descarcarea aplicatiilor adiacente si nici nu trebuie sa faceti cine stie ce lucruri complicate. Ne bazam strict pe aplicatia WhatsApp sau pe functiile telefonului mobil cu Android. Exista nu mai putin de doua posibilitati, una dinre ele fiind fix integrata in aplicatie.

Prima metoda, cea integrata direct in aplicatie. Folosind aceasta metoda, setarea se aplica pentru toata lista de contacte, cereri, etc. Cu alte cuvinte, poti citi mesajul trimis de catre orice persoana, dar aceasta nu-si va da seama ca l-ai citit.

Deschideti aplicatia pe telefon. Apasati pe cele 3 puncte ce reprezinta setarile. Apoi, apasa pe setari. Se va des chide o fereastra noua, cea in care va vedeti contul vostru, inclusiv pictograma / avatarul folosit. Acolo va trebui sa apasati pe cont si apoi, in noua fereastra deschisa sa accesati “Confidentialitate”.

Dupa ce ai apasat pe “Confidentialitate”, se va afisa o fereastra cu anumite setari. Aici tot ce trebuie sa faceti este sa debifati “Confirmari de citire”.

In cazul in care doriti sa fie numai o solutie de moment, exista o alta versiune. Sa spunem ca ati primit un mesaj de la cineva si notificarea deja a aparut pe telefon. Daca deschideti mesajul, veti da “seen”, adica cel ce a expediat mesajul va observa ca l-ati citit.


loading...