WhatsApp, Instagram şi Facebook, indisponibile în mai multe ţări UPDATE

Aplicaţia de mesagerie WhatsApp şi reţelele de socializare Instagram şi Facebook au fost indisponibile, duminică, în mai multe ţări din lume.

RomaniaTV.net
14 apr. 2019, 12:24
WhatsApp, Instagram şi Facebook, indisponibile în mai multe ţări UPDATE

Update: Conform site-ului downdetector.com, situaţia pare se se fi normalizat în jurul orei 17.00, numărul rapoartelor care arătau probleme la Facebook scăzând la circa 300, de la un maxim de peste 14.500. La fel şi în cazul reţelelor WhatsApp (peste 3.000 de rapoarte în punctul maxim şi în jur de 150 la ora transmiterii ştirii) şi Instagram (peste 7.700 de rapoarte în punctul maxim, sub 300 în prezent).

Ştirea iniţială

Downdetector a anunţat că, începând cu ora Londrei 11.30, utilizatorii au început să anunţe erori întâlnite pe cele trei aplicaţii.

Whatsapp nu permite trimiterea şi nici primirea de mesaje, iar Instagram şi Facebook nu afişează update-uri ale utilizatorilor, potrivit 20minutos.es.

Defecţiuni au fost semnalate în Marea Britanie, Spania, Italia, Portugalia, Cehia, Austria, Singapore, Emiratele Arabe Unite şi anumite zone din SUA.

Ultima defecţiune de acest gen a avut loc în urmă cu o lună, când serviciile Facebook şi Instagram nu au funcţionat 22 de ore, aceasta fiind cea mai îndelungată perioadă de indisponibilitate cu care s-a confruntat compania condusă de Mark Zuckerberg.