Whitney Houston, în ultimul său rol: A fost lansat trailer-ul filmului „Sparkle” VIDEO

La aproape două luni de la moartea ei, fanii o pot vedea din nou pe Whitney Houston în ultimul ei film, "Sparkle", care spune povestea unui trio de succes din anii '60, The Supremes.

RomaniaTV.net
03 apr. 2012, 14:25
Whitney Houston, în ultimul său rol: A fost lansat trailer-ul filmului „Sparkle” VIDEO

Un trailer al peliculei ce va fi lansată pe 17 august, anul acesta, a fost prezentat, luni, în cadrul emisiunii Today Show de la NBC.

Fanii o pot vedea astfel pe Whitney într-un film, după aproape 15 ani, ţinând cont de faptul că cel mai recent film în care a apărut actriţa şi cântăreaţa americană a fost „The Preacher’s Wife” din 1996, scrie dailymail.co.uk.

În „Sparkle”, un remake al filmului cu acelaşi nume din 1976, Whitney este mama a trei fete care se luptă să formeze un trio muzical şi care apoi cunosc faima, dar şi dependenţa de droguri.

În trailerul prezentat luni vedem o Whitney fericită şi sănătoasă. Într-o emisiune difuzată de postul de televiziune Entertainment Tonight în martie, prezentatorul Mark Steins susţinea că din informaţiile pe care le deţine lui Whitney Houston îi revenise vocea „sută la sută” în momentul în care a revenit pe platourile de filmare în lunile octombrie şi noiembrie 2011. Steins mărturiseşte asta în momentul în care o intervievează pe cântăreaţă, care este filmată interpretându-şi rolul şi interacţionând cu echipa de filmare.

Filmul Sparkle este inspirat din povestea trioului The Supremes, care era format din trei surori. În filmul original, cu acelaşi nume, apărut în 1976, una dintre protagoniste a fost celebra cântăreaţă Aretha Franklin, care a fost naşa de botez a lui Whitney.

Printre actorii care joacă în acest film se numără cântăreaţa Jordin Sparks, care debutează astfel în cinematografie, Derek Luke, Mike Epps şi Cee Lo Green.

Filmul îi va fi dedicat fostei cântăreţe, care a decedat pe 11 februarie, la doar 48 de ani.