Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit în premieră despre cazul de dopaj. „Evident, ceva trebuie să se fi întâmplat!”

Wim Fissette (43 de ani), care a lucrat cu Simona Halep în urmă cu nouă ani, a vorbit despre situația delicată prin care trece fostul lider WTA. Românca n-a mai jucat tenis de un an, fiind suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat la US Open 2022.

07 sept. 2023, 11:23
Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit în premieră despre cazul de dopaj. „Evident, ceva trebuie să se fi întâmplat!”
Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit în premieră despre cazul de dopaj. "Evident, ceva trebuie să se fi întâmplat!"

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit în premieră despre cazul de dopaj. Wim Fissette (43 de ani), unul dintre antrenorii reputați, a vorbit, în timpul US Open 2023, despre situația prin care trece fosta sa elevă.

„Am lucrat cu Simona, a fost o perioadă frumoasă. La cum o știu, cred în ea 100% că nu e vinovată de a fi luat ceva ce n-ar fi trebuit să ia. Evident, ceva trebuie să se fi întâmplat, trebuie să fi găsit ceva în sângele ei. Nu știu toate detaliile, nu am citit totul, dar Simona așteaptă de foarte, foarte mult timp să afle ce i se va întâmpla. A fost foarte bună pentru tenisul feminin, mereu a fost acolo, dedicată, luptând în fiecare meci. E o jucătoare foarte populară și sper să o văd înapoi în circuit foarte curând”, a spus Wim Fissette, actualul antrenor al chinezoaicei Qinwen Zheng, sfertfinalistă la US Open 2023, conform treizecizero.ro.

Simona Halep a lucrat cu Wim Fissette în 2014, an în care a ajuns în finala Roland Garros, semifinala Wimbledon și finala Turneului Campioanelor. Conform informațiilor din acea perioadă, colaborarea ar fi fost ruptă din cauza unor neînțelegeri financiare.

Citeşte şi: Mesaj de ultimă oră primit de Simona Halep! Anunţul dimineţii în dosarul de dopaj! „O ruşine!”

Acum câteva zile, Simona Halep a anunţat că un verdict în cazul de dopaj mai întârzie. „Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, care era așteptată să apară în această săptămână, a fost din nou amânată. E extrem de dezamăgitor, după cum am tot spus, tot ce cer este să fiu judecată. E greu să explic impactul emoțional pe care toate aceste amânări le-au avut și îl au în continuare asupra mea”, a transmis Simona Halep.