WIMBLEDON 2014. Eugenie Bouchard, noul star sexy al tenisului mondial. Galerie foto cu adversara Simonei Halep

WIMBLEDON 2014. Eugenie Bouchard este adversara Simonei Halep în semifinalele turneului de la Wimbledon, partidă care se va disputa joi, de la ora 17.00 Canadianca a jucat două semifinale de Grand Slam anul acesta, dar a atras atenţia şi prin înfăţişarea sa sexy, dincolo de terenul de tenis.

03 iul. 2014, 08:09

WIMBLEDON 2014. Eugenie Bouchard a reuşit în 2013 un salt de peste 100 de locuri în clasamentul WTA, de pe 147 pe 32, fiind alături de Simona Halep una dintre jucătoarele cu cea mai spectaculoasă ascensiune în ierarhia profesionistă.

Canadianca de 20 de ani, a fost prima jucătoare de tenis din Canada care a câştigat titlul de junioare la Wimbledon, în 2012, iar în acest an a ajuns până în semifinale la Australian Open şi French Open.

Citeşte şi Simona Halep, MESAJ IMPRESIONANT pentru TOŢI ROMÂNII

Datorită înfăţişării sale, Eugenie Bouchard este deja considerată drept noul sex simbol al tenisului mondial, rivalizând la acest titlu cu Maria Şarapova şi Ana Ivanovic. La Wimbledon 2014, Genie Bouchard s-a dovedit mai valoroasă decât ele, dar în drumul spre finală îi stă noua senzaţie a tenisului, SIMONA HALEP.

Semifinala HALEP vs. BOUCHARD se va juca joi, de la ora 17.00, şi va fi LIVE TEXT pe RomaniaTV.net.