SIMONA HALEP vs EUGENIE BOUCHARD LIVE: 6-7, 2-6

SIMONA HALEP vs EUGENIE BOUCHARD LIVE. Semifinala Halep - Bouchard este al doilea meci al zilei de joi, pe terenul central de la Wimbledon, fiind precedată de celălalt meci de pe tabloul de simplu al fetelor, Petra Kvitova - Lucie Safarova. Partida va începe în jurul orei 17.00 şi va fi transmisă LIVE TEXT de RomaniaTV.net.

03 iul. 2014, 05:50
SIMONA HALEP vs EUGENIE BOUCHARD LIVE: 6-7, 2-6

 SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO. Simona Halep şi Eugenie Bouchard au aşteptat rezultatul din prima semifinală, dintre cehoaicele Petra Kvitova şi Lucie Safarova. Kvitova s-a impus cu 7-6, 6-1 şi este prima finalistă de la WIMBLEDON 2014. Imediat după această partidă va începe SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO. 

SIMONA HALEP – EUGENIE BOUCHARD LIVE VIDEO (click aici) WIMBLEDON 2014 

SIMONA HALEP vs EUGENIE BOUCHARD LIVE: 6-7, 2-6, Simona pierde meciul

SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD LA WIMBLEDON 2014: 1-4 in setul 2, situaţia se complică

SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD LA WIMBLEDON 2014: 6-7, din păcate Simona pierde primul set

Eugenie Bouchard câştigă de la 0-30: 5-6 

Simona Halep, un nou game: 5-5

Simona Halep egalează din nou: 4-4 

Simona Halep pare să fie afectată de problemele medicale, iar Eugenie Bouchard profită: 3-4 

Simona Halep face greu acest game, dar egalează: 3-3 

Eugenie Bouchard câştigă game-ul, deşi Simona Halep a avut 30-0: 2-3 

Simona Halep a cerut intervenţia echipei medicale, acuzând probleme la piciorul stâng. Îngrijorare maximă în loja românilor de la Wimbledon. Simona Halep este bandajată; meciul s-a reluat. 

Eugenie Bouchard răspunde cu un rebreak: 2-2 

Simona Halep face primul break: 2-1 

Simona Halep îşi câştigă şi ea serviciul: 1-1 

Simona Halep face doar un punct, iar Eugenie Bouchard câştigă primul game: 0-1 

A început meciul. Eugenie Bouchard la serviciu.


SIMONA HALEP vs EUGENIE BOUCHARD LIVE. Simona Halep are şansa de a bifa două obiective importante ale carierei sale, prima finală la Wimbledon şi ascensiunea pe locul 2 în clasamentul WTA. Constănţeanca a pierdut un singur set în turneul londonez, în turul secund, lui ucraineanca Ţurenko, în timp ce Eugenie Bouchard a mers ceas, câştigând ân minimum de seturi chiar şi în faţa celei care a eliminat-o pe Serena Williams, franţuzoaica Alize Cornet, sau a nemţoaicei Kerber, care a scos-o din cursă pe Şarapova.

Citeşte şi Simona Halep, MESAJ IMPRESIONANT pentru TOŢI ROMÂNII

Eugenie Bouchard se anunţă în următoarele sezoane una dintre marile ribale ale SIMONEI HALEP, atât tinereţea sa (20 de ani, împliniţi în februarie) cât şi performanţele de până acum (semifinale anul acesta atât la Australian Open, cât şi la Roland Garros) recomandând-o ca o candidată certă la fotoliul de lider mondial în viitorul apropiat. SIMONA HALEP este însă mai aproape decât adversara sa de acest obiectiv, iar un pas important l-ar reprezenta o victorie astăzi, în faţa canadiencei.

Meciul HALEP vs. BOUCHARD va începe în jurul orei 17.00 şi va fi transmis LIVE TEXT pe RomaniaTV.net. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, anul acesta, la Indian Wells, când SIMIONA HALEP a câştigat cu 6-2 1-6 6-4.

Citeşte şi Simona Halep, PRIMA DECLARAŢIE după calificarea în SEMIFINALE la WIMBLEDON

DIGI SPORT LIVE SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD. Meciul dintre Halep şi Bouchard este al doilea de pe terenul central, fiind precedat de cealaltă semifinală dintre Petra Kvitova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, şi Lucie Safarova, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 23.

Prima partidă va începe la ora 15.00. Partida SIMONA HALEP vs. EUGENIE BOUCHARD este a doua programată pe terenul central de la Wimbledon, fiind precedată de semifinala dintre cehoaicele Petra Kvitova şi Lucie Safarova. Meciul va fi LIVE pe DIGI SPORT.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a devenit, miercuri, prima jucătoare din România care se califică în semifinelele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-0, pe sportiva germană Sabine Lisicki, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 19.

Halep a depăşit astfel performanţa Virginiei Ruzici, calificată în sferturile de finală, în 1978 şi 1981.

DIGI SPORT LIVE SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD. Sportiva canadiană Eugenie Bouchard, locul 13 WTA şi favorita 13, a declarat că meciul cu Simona Halep, de joi, din semifinalele turneului de la Wimbledon, va fi foarte dificil, deoarece românca joacă foarte bine.

DIGI SPORT LIVE SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD. Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a devenit, miercuri, prima jucătoare din România care se califică în semifinelele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-0, pe sportiva germană Sabine Lisicki, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 19.

Halep a depăşit astfel performanţa Virginiei Ruzici, calificată în sferturile de finală, în 1978 şi 1981. Cel mai bun rezultat al unui român la Wimbledon este accederea în finală. Ilie Năstase a reuşit acest lucru de două ori, în 1972 şi 1976.

Calificarea în semifinale este recompensată cu 440.000 de lire sterline şi 780 de puncte WTA.

DIGI SPORT LIVE SIMONA HALEP EUGENIE BOUCHARD: Cine este adversara Simonei

Jucătoarea de tenis Eugenie Bouchard, favorita numărul 13 şi locul 13 WTA, va fi adversara Simonei Halep în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce sportiva canadiană s-a impus, miercuri, în sferturi, scor 6-3, 6-4, în faţa germancei Angelique Kerber, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 9. 

Bouchard s-a impus în meciul cu Kerber după 72 de minute. Canadianca de 20 de ani a atins faza semifinalelor la toate turneele de Grand Slam desfăşurate în 2014, Australian Open, French Open şi Wimbledon.

Eugenie Bouchard, în vârstă de 20 de ani, a fost prima jucătoare de tenis din Canada care a câştigat titlul de junioare la Wimbledon, în 2012. În acest an a ajuns până în semifinale la Australian Open şi French Open.