WIMBLEDON. Kyrgios riscă o amendă uriaşă din cauză că a pierdut cu Gasquet. Ce a făcut e inacceptabil VIDEO

WIMBLEDON. Nick Kyrgios a fost eliminat în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, scor 5-7, 1-6, 7-6, 6-7, dar din cauza temperamentului său ar putea plăti o amendă mai mare decât premiul primit din partea organizatorilor.

06 iul. 2015, 20:11
WIMBLEDON. Kyrgios riscă o amendă uriaşă din cauză că a pierdut cu Gasquet. Ce a făcut e inacceptabil VIDEO

WIMBLEDON. Mulţi jucători de tenis au tendinţa de a ceda deliberat anumite puncte în timpul meciului, pe serviciul adversarului, atunci când se află într-o pasă mai proastă, pentru a se linişti şi a se putea concentra apoi mai mult asupra propriului serviciu, pentru a reveni în joc. Ce a făcut însă australianul Nick Kyrgios a depăşit însă limitele, şocându-i pe cei care au asistat la partida sa cu Richard Gasquet, din optimi.

La începutul setului trei, Nick Kyrgios pur şi simplu nu a mai dorit să joace. Conform regulamentelor Federaţiei Internaţionale de Tenis, el riscă o amendă minimă de 18.000 euro, dar aceasta poate ajunge până la 220.000 euro, în cazul în care se va considera că încalcă litera din regulament care spune că „a avut un comportament deliberat şi de natură să prejudicieze turneul”. Pentru calificarea în optimi, Kyrgios încasează 163.000 euro.