winmasters.ro: Meciuri eliminatorii fără favoriţi sau outsideri!

winmasters oferă peste 1000 tipuri de pariu, în exclusivitate pentru meciurile din optimi de luni și marți! Pariuri speciale la cote extraordinare pe Brazilia, Mexic, Belgia și Anglia. Va câștiga Brazilia în fața Mexicului în timpul regulamentar de joc? Vor juca Anglia și Belgia la fel de ofensiv ca în faza grupelor?

RomaniaTV.net
02 iul. 2018, 07:45
winmasters.ro: Meciuri eliminatorii fără favoriţi sau outsideri!

winmasters.ro va găzdui live meciurile din optimi de luni și marți! Brazilia va încerca să elimine obstacolul reprezentat de „Sombreros”, în timp ce Mexicul va lupta pentru o calificare istorică după performanțele impresionante din faza grupelor! În același timp, „Diavolii Roșii” vor încerca să demonstreze că sunt pregătiți să își adjudece trofeul și să conteste supremația granzilor din fotbal. În plus, naționala Albionului pare să fie într-o formă de zile mari, atacantul său de calibru – Harry Kane – candidând pentru râvnitul titlu „Gheata de Aur”. Există favoriți și outsideri cu adevărat, sau doar în teorie, în cadrul meciurilor eliminatorii ale optimilor Cupei Mondiale? Având în vedere că aceste meciuri nu se vor termina după doar 90 de minute, rămâneți pe recepție pentru un fotbal de excepție!

Încă o dată, utilizatorii winmasters vor avea oportunitatea de a miza pe meciurile rămase din optimi cu peste 1000 tipuri de pariu, precum: rezultat la pauză, goluri, intervalul primului gol, cornere sau cartonașe. În plus, winmasters oferă o varietate mare de pariuri speciale, la cote extraordinare, cu potențialul de a asigura utilizatorilor câștiguri impresionante! Aceștia pot opta pentru pariuri inteligente precum rezultat la pauză/final și goluri marcate sub/peste 2,5, câștigător și goluri marcate peste 3,5, penalti marcat sau ratat, echipa condusă câștigă, câștigarea oricărei reprize, ambele echipe să marcheze dar rezultatul să nu fie egal, autogol, pariuri combinate cu scor exact sau câștigarea meciului în timpul regulamentar, în prelungiri sau la penaltiuri! Profitați acum de aceste pariuri!

Pariurile pe jucători sunt acum mai atractive ca niciodată, oferind opțiuni inteligente dintr-o listă completă de jucători, precum primul și ultimul marcator, primul marcator și omul meciului! Statisticile jucătorilor vor oferi tuturor utilizatorilor șansa de a anticipa dacă un jucător celebru va marca un gol cu capul, din lovitură liberă sau din afara careului!

Pentru a face lucrurile mai interesante, dacă Neymar marchează un hattrick împotriva Mexicului, miza se poate multiplica de peste 20 ori!

Succes și distracție plăcută!