Accident cumplit la Brăila. Un fost reporter şi-a pierdut viaţa

Cosmin Munteanu, un tânăr gălăţean, în vârstă de 26 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier produs pe şoseaua de centură a municipiului Brăila. Acesta se afla la volanul unei maşini Dacia Solenza şi a murit pe loc, după ce a intrat în coliziune frontală cu un Ford.

04 apr. 2016, 05:31
Accident cumplit la Brăila. Un fost reporter şi-a pierdut viaţa

Tânărul care şi-a ăierdut viaţa în accident a fost reporter TV la Vox din Galaţi, dar pentru că era absolvent de Teologie, Cosmin dorea să îmbrace straiele preoţeşti. Martorii, citaţi de infobraila.ro, au povestit că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive a celor două autoturisme, iar Cosmin a intrat pe contrasens, cel mai probabil pentru a evita o maşină care schimbă direcţia de mers spre una dintre firmele din zonă. Şoferul celuilalt autoturism a fost rănit, dar se află într-o stare stabilă.

Citeşte şi Tragedie în Brăila. Cinci oameni au murit după ce au fost spulberaţi în staţia de autobuz

Trupul fostului reporter a fost scos din maşină de persoane din apropiere, iar medicii ajunşi la faţă locului l-au resuscitat timp de 40 de minute, dar fără rezultat. Cosmin era tată şi avea un băieţel în vârstă de doi ani şi jumătate.