CABINETUL CIOLOŞ. Cristian Tudor Popescu: „Sunt nume noi în spaţiul public, multe, ceea ce nu e rău”

Jurnalistul și analistul politic Cristian Tudor Popescu a declarat, duminică, într-o primă reacție la lista cu miniștrii propuși de Dacian Cioloș, că personal așteaptă de la acest cabinet "să fie un guvern democrat, în primul rând, înainte de a fi tehnocrat, adică de a fi orientat spre popor, spre public și nu spre politicieni".

15 nov. 2015, 13:52
CABINETUL CIOLOŞ. Cristian Tudor Popescu: „Sunt nume noi în spaţiul public, multe, ceea ce nu e rău”

„Sunt nume noi în spațiul public, multe, ceea ce nu e rău. Nu e rău că avem oameni noi. Rămâne de văzut cum vor acoperi aceste posturi într-o perioadă foarte dificilă pentru ei, din această poziție de guvern tehnocrat. Oricum, ce aștept eu de la acest guvern este să fie un guvern democrat, în primul rând, înainte de a fi tehnocrat, adică de a fi orientat spre popor, spre public, și nu spre politicieni, nu spre cererile și dorințele Parlamentului’, a declarat Cristian Tudor Popescu, informează Agerpres. 

Citeşte şi LISTA OFICIALĂ a Guvernului Cioloş. Cine sunt miniştrii propuşi. Doi vicepremieri: Vasile Dâncu şi Costin Borc

În legătură cu componența Guvernului, jurnalistul a apreciat că este unul tehnocrat, dar „cu anumite excepții”, făcând referire la Vasile Dâncu, despre care a spus că „este o persoană politică foarte apropiată de PSD, chiar dacă nu mai e membru acum, dar totuși apropierea de PSD e clară’.