Ce a făcut Doiniţa Oancea după ce Augustin Viziru, prietenul său, ar fi făcut sex cu Maria Constantin pe capota maşinii FOTO

Augustin Viziru și Doinița Oancea, din nou împreună, într-un selfie de senzație pe contul de socializare.

15 sept. 2017, 08:12

Augustin Viziru și Doinița Oancea sunt cei mai buni preteni, iar aceștia petrec foarte mult timp împreună, libertatea.ro. Chiar dacă s-a spus că formează un cuplu, niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

Citeşte şi Ce diagnostic a primit Maria Constantin, dupa ce a mers la ginecolog

Augustin Viziru și Doinița Oancea, selfie de senzație

Recent, actorul a fost acuzat de Marcel Toater că ar avea o relație cu Maria Constantin, însă Augustin a infirmat tot ce s-a spus. „Mi se întoarce stomacul pe dos de râs. Nu este nimic adevărat. Cu Maria m-am întâlnit doar de două ori. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Și până la urmă, dacă prin absurd ar fi fost așa, care este problema? Eu nu am nicio obligație. Cel mai frumos era să mă sune direct și să mă întrebe dacă e adevărat. Așa era normal, nu să vii să vorbești la tv. Nu este nimic adevărat. Oricum, Maria este o superbă. I-am dat câteva sfaturi și atunci în fermă”, a declarat Augustin Viziru, atunci când a fost întrebat dacă are o relație cu Maria Constantin.