Cum să-ţi decorezi casa pentru a avea mai mult noroc

Cine nu îşi doreşte să atragă norocul de partea lui şi să nu îi mai dea drumul niciodată să plece? Cu toţii ne dorim să fim sănătoşi, să fim fericiţi alături de oamenii care ne sunt dragi şi, dacă se poate, să avem şi puţin noroc.

RomaniaTV.net
26 mart. 2015, 13:02
Cum să-ţi decorezi casa pentru a avea mai mult noroc

Pentru aceasta, avem mai multe optiuni: fie ne amenajam casele tinand cont de regulile feng-shui, fie le umplem cu plante aducatoare de noroc, fie apelam la obiecte care aduc noroc. Acestea din urma exista in numar mare, asa ca in mod sigur vom gasi si cateva pe gustul nostru. In articolul de fata, iti vom prezenta cele mai cunoscute 7 obiecte aducatoare de noroc in casa.

Statuete aducatoare de noroc care nu trebuie sa lipseasca din nicio casa

Statuetele infatisand animale precum broaste si elefanti, gnomi sau personaje precum Buddha nu au doar un rol pur decorativ, ci aduc o multime de beneficii spatiului care le gazduieste.

1. Buddha

Chiar daca nu esti buddhist practicant, binecunoscuta statuie a lui Buddha in pozitie de meditatie ar trebui sa fie la loc de cinste la tine acasa, intrucat este recunoscuta ca fiind unul dintre principalele obiecte care aduc noroc si bunastare. Spre deosebire de statuetele reprezentand broaste sau elefanti, statueta lui Buddha poate fi plasata in orice colt al casei.

2. Broasca

Broasca este o alta creatura magica pe care inteleptii lumii asiatice au considerat-o aducatoare de noroc. Statueta reprezentand o broasca, care, adesea, are o moneda in gura, trebuie asezata la inaltime, fiind un obiect sacru care aduce prosperitate si atrage energiile pozitive. In plus, broscuta trebuie orientata cu fata catre usa de la intrare sau catre zona de sud-est a casei.

3. Elefantul

Se stie ca elefantul traieste foarte mult si ca este unul dintre cele mai intelepte animale. O statueta infatisand acest animal protejeaza locuinta si este aducatoare de noroc. Ea trebuie plasata in locuri vulnerabile ale casei, spre exemplu la usi sau la ferestre, impiedicand astfel necazurile sa patrunda in locuinta. Unul dintre cele mai renumite obiecte care aduc noroc trebuie asezat la inaltime, intrucat se considera ca are nevoie sa-i fie recunoscute si apreciate virtutile, si niciodata cu fata spre usa de la intrarea in casa.

4. Piticii de gradina

Fara indoiala ca ai vazut o multime de gradini in care piticii de ceramica pareau sa se simta in largul lor. Dar poate ca nu stiai ca, in cultura europeana, piticii de gradina nu sunt doar simple decoratiuni creative menite sa anime si sa inveseleasca un spatiu, ci si obiecte care aduc noroc in casa si familie.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.