Dezvăluirile vecinilor profesorului acuzat de crimă: „Ne arăta pe mobil poze cu fete” VIDEO

Un om singuratic, dar cu bizare apucături de licean îndrăgostit. Aşa apare în ochii vecinilor profesorul Dan Păcurariu, acuzat de o crimă pe care a comis-o acum 18 ani.

10 mart. 2016, 11:35
Dezvăluirile vecinilor profesorului acuzat de crimă: „Ne arăta pe mobil poze cu fete” VIDEO

Locatarii blocului situat în cartierul bucureştean Aviaţiei îşi amintesc cum profesorul se lăuda prin bloc cu poza noii sale iubite. Şocaţi de acuzaţiile procurorilor, vecinii lui Păcurariu spun că profesorul trebuie să plătească pentru fapta sa.

Procurorii spun că Păcurariu şi-a ucis prietena, pe Mihaela Fulga, din gelozie. Profesorul de istoria artelor făcuse o pasiune pentru numele fetei, astfel că pe următoarea lui iubită a chemat-o tot „Fulga”. În plus, în frigiderul lui, anchetatorii au găsit lapte cu aceeaşi denumire: „Fulga”.

Domnule, să plătească! Aşa ceva nu e de iertat! A venit acum 2-3 ani laboratorul criminalistic. Am crezut că…el are proiecte. I-o fi dispărut ceva din casă, proiecte importante. Nicidecum nu mă gândeam că ar avea o crimă în spate! Sâmbătă era foarte abătut. Ni s-a părut aşa…puţin neîngrijit„, a povestit o vecină.

CITEŞTE ŞI Detalii ULUITOARE în cazul profesorului universitar acuzat de CRIMĂ. Era OBSEDAT de femeia pe care a ucis-o

Vecinii spun că profesorul de istoria artelor a fost extrem de apropiat de mama sa, care a murit în urmă cu câţiva ani, motiv pentru care n-a avut timp să se apropie de nicio altă femeie.

„A iubit-o prea mult pe maică-sa şi n-a vrut să mai aducă altă persoană feminină să stea cu maică-sa, să stea împreună…dar acum fac legătura. Că a omorât-o altcineva şi a suferit un şoc, n-a mai vrut să se căsătorească! Ne povestea şi că a fost în Austria, că a dus-o pe mama, a plimbat-o. Când i-a murit mama, la noi a apelat. Că era singur. Maică-sa era în pat, moartă. Era disperat. terminat”, mai spus vecinii.

Precum un puşti îndrăgostit pentru prima dată-n viaţă, profesorul singuratic se lăuda prin bloc ori de câte ori i se aprindeau călcâiele după câte o studentă: „Ne-a arătat pe mobil: „uite, cred că m-am îndrăgostit de o fată din Piteşti, de fata unei foste colege de facultate!” Şi ne-a arătat pe mobil. Zic: „vai, dar ce bine arată!”.

Magistrații au considerat că Dan Păcurariu poate fi cercetat în stare de libertate, sub control judiciar. Mihaela Fulga a fost ucisă în anul 1998, într-un apartament situat în cartierul bucureştean Titan.