Edith Gonzalez a murit? Fanii ei sunt în stare de şoc după anunţul trist de pe Internet

Edith Gonzalez a murit? Zilele acestea au apărut pe Internet zvonuri cum că iubita actriţă Edith Gonzalez a încetat din viaţă. Anunţul a fost făcut pe o pagină de socializare, însă până acum nu s-a confirmat oficial nimic. Presa străină spune că actriţa este în viaţă şi că totul este o farsă.

09 feb. 2017, 16:43
Edith Gonzalez a murit? Fanii ei sunt în stare de şoc după anunţul trist de pe Internet

Edith Gonzalez a murit? Fanii actriţei Edith Gonzalez au primit cumplita veste că aceasta a încetat din viaţă la vârsta de 52 de ani. Potrivit es.mediamass.net, totul se pare că este o farsă şi vedeta este în viaţă, sănătoasă.

Anunţul trist a devenit viral pe Internet, dar din fericire nu este adevărat. Spre deosebire de alte farse care anunţă moartea unor celebrităţi, de această dată s-a mers la un alt nivel.

S-a creat o pagină de Facebook care a reuşit să strângă, într-un timp scurt, peste 1 milion de like-uri. Pe acestă pagină apare mesajul: „Marţi (7 februarie), la 11 dimineaţa, iubita noastră actriţă a murit. Edith González s-a născut pe 10 decembrie 1964 în Monterrey. O să ne lipsească, dar niciodată nu o vom uita. Vă rugăm să arătaţi multă simpatie şi să trimiteţi condoleanţe prin intermediul aceastei pagini”.

Anunţul „A murit Edith González” a apărut şi pe mai multe pagini de Twitter.

Edith Gonzalez a descoperit acum doi ani că ca are cancer de col uterin. De atunci, viaţa actriţei de telenovele s-a schimbat radical.

Edith Gonzalez nu s-a dat batuta nicio clipa. Ba, mai mult, tine legatura cu prietenii virtuali si apare in fotografii si video-uri numai cu zambetul pe buze. Vedeta este energica, isi iubeste viata si lupta din rasputeri cu afectiunea crunta.

Recent, Edith Gonzalez a avut curajul sa renunte total la peruca si s-a afisat pe Instagram doar cu o esarfa si o palarie de paie peste.

Film cu Edith Gonzalez

Mujeres asesinas, sezonul II (episodul 1 – Clara Fantasiosa) (2009)
Deseo (2008)
Señorita Justice (2004)
Salón México (1996)
Los cómplices del infierno (1994)
El jugador (1991)
Atrapados (1990)
Sentencia de muerte (1990)
Trampa infernal (1989)
Pero sigo siendo el rey (1988)
Adiós lagunilla (1984)
Fabricantes de pánico (1980)
Guyana, el crimen del siglo (1980)
Cyclone (1977)
El rey de los gorilas (1976)
Alucarda, la hija de las tinieblas (1975)