HOROSCOP 13 iulie 2014: Ce zodii au ghinion azi?

HOROSCOP 13 iulie 2014: RomaniaTV.net îţi prezintă care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie: HOROSCOP 2014. Mai jos afli cum va fi ziua de 13, potrivit eastrolog.ro.

12 iul. 2014, 21:02
HOROSCOP 13 iulie 2014: Ce zodii au ghinion azi?

HOROSCOP 13 iulie 2014 Berbec:  La serviciu, sunteti perseverent si aveti vointa sa terminati o lucrare importanta. Dupa-amiaza ar fi bine sa acordati mai multa atentie unei persoane mai in varsta din familie. Puteti sa va bazati pe intuitie. Este indicat sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa va pierdeti credibilitatea.

HOROSCOP 13 iulie 2014 Taur:  Aveti realizari profesionale deosebite. Sefii va apreciaza, dar unii colegi sunt invidiosi. Ar fi bine sa nu spuneti chiar tot ce ganditi, pentru ca s-ar putea sa deranjati multa lume. Desi aveti o putere mare de convingere, va recomandam sa fiti mai retinut.

HOROSCOP 13 iulie 2014 Gemeni:  S-ar putea sa nu mai plecati intr-o delegatie, din motive obiective. Puteti sa va bucurati, pentru ca si asa sunteti foarte incarcat. Este posibil ca sefii sa va rasplateasca pentru eforturile din ultima perioada. Va sfatuim sa tineti cont de intuitie, dar sa ascultati si sfaturile partenerului de viata.

HOROSCOP 13 iulie 2014 Rac:  Munciti cu atata entuziasm, incat riscati sa atrageti invidia colegilor. Este posibil sa ajungeti la discutii cu persoana iubita, pentru ca stati prea mult la serviciu. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Incercati sa clarificati toate neintelegerile!

HOROSCOP 13 iulie 2014 Leu:  Dimineata sunteti plin de energie si dispus sa faceti mari eforturi fizice. Va recomandam sa nu va supraestimati, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti musafiri sau sa mergeti in vizita la prieteni. Oricum, incercati sa fiti cumpatat! Ar fi bine sa va organizati mai eficient.

HOROSCOP 13 iulie 2014 Fecioară: Aveti un spirit de initiativa deosebit, sunteti tenace si increzator in propriile forte. Relatiile cu partenerul de viata sunt bune. Puteti sa rezolvati probleme legate de camin si de copii. Aveti sanse sa rezolvati cu bine si problemele financiare, dar va sfatuim sa nu va pripiti.

HOROSCOP 13 iulie 2014 Balanţa: S-ar putea sa plecati intr-o calatorie in interes de familie, prilej cu care obtineti un castig neasteptat. Aveti tendinta sa riscati prea mult. Va recomandam sa fiti mai prudent si sa nu va fortati norocul. Ar fi bine sa asculati sfaturile unei femei mai in varsta.

HOROSCOP 13 iulie 2014 Scorpion:  Sunteti intr-o forma excelenta si faceti planuri indraznete. Puteti avea succes in investitii financiare pe termen lung, in demararea unei afaceri si in calatoriile in interes personal. Va sfatuim sa nu ratati ocaziile care vi se ofera. Profitati de moralul ridicat de azi!

HOROSCOP 13 iulie 2014 Săgetător: Dimineata aveti o vointa de fier si reusiti sa rezolvati o problema delicata la serviciu. Va sfatuim, insa, sa fiti atent cum vorbiti cu colegii, pentru ca sunteti nervos si este posibil sa fiti inteles gresit. Aveti grija sa nu faceti aprecieri ironice la adresa celor din jur, ca sa nu va puneti intr-o situatii delicate!

HOROSCOP 13 iulie 2014 Capricorn: Daca este sa aveti succes intr-o afacere, atunci veti avea numai datorita increderii in fortele proprii. Sunteti foarte activ: aveti intalniri si faceti o multime de drumuri scurte, in interes personal. Este posibil sa va intalniti cu un fost coleg, care va ofera posibilitatea unui castig suplimentar. Va recomandam sa va temperati orgoliul si sa ascultati sfaturile unei rude apropiate.

HOROSCOP 13 iulie 2014 Vărsător:Aveti o zi destul de incarcata, cu multe drumuri si probleme de rezolvat. Nu va faceti griji! Reusiti sa faceti fata cu succes. Singurele dificultati pe care le-ati putea intampina sunt de natura materiala. Va sfatuim sa evitati speculatiile.

HOROSCOP 13 iulie 2014 Peşti: Situatia financiara va preocupa in mod deosebit. Sunteti optimist si aveti incredere in ajutorul oferit de un partener de afaceri si de prietenii apropiati. Totusi, va recomandam sa fiti prudent. Respectati legea cu strictete, ca sa nu intrati in conflict cu autoritatile!

Horoscop furnizat de: eastrolog.ro