Horoscop chinezesc Anul Iepurelui. Cum sunt persoanele născute în Anul Iepurelui

Horoscop chinezesc Anul Iepurelui. Anul Iepurelui este al patrulea din zodiac chinezesc. Zodiacul chinezesc are 12 zodii: Sobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Capra, Maimuta, Cocos, Caine, Mistret. Fiecare an se va repeta o data la 12 ani.

18 apr. 2018, 20:29
Horoscop chinezesc Anul Iepurelui. Cum sunt persoanele născute în Anul Iepurelui

Horoscop chinezesc Anul Iepurelui. Talismane

Daca esti nascut in Anul Iepurelui, iata care sunt talismantele tale:

Numere norocoase: 3, 4, 6 sau combinatiile dintre ele

Culori norocoase: rosu, roz, mov, albastru

Flori norocoase: crin de toamna si iasomie

Zile norocoase: 26, 27, 29 din fiecare luna a Calendarului lunar chinezesc.

Luni norocoase: 1,  a 4-a, a 8-a si a 11-a din Calendarul lunar chinezesc.

Directii norocoase: est, sud, nord-vest.

Pentru persoanele nascute in Anul Iepurelui  sunt considerate mai putin norocoase culoarea maro inchis, galben crom, alb, numerele  1, 7 si 8 si combinatiile dintre ele, directiile nord, vest si sud-vest si lunile a-2-a, a 6-a, a 9-a si a 12-a din calendarul lunar chinezesc.

Horoscop chinezesc Anul Iepurelui. Personalitate

Persoanele nascute in Anul Iepurelui sunt blande, elegante, agile. Desi sunt tot timpul in alerta, sutn persoane bune si rabdatoare, foarte abile si responsabile. Totusi, ar putea fi superficiale, incapatanate, melancolice si foarte discrete.

Barbatii din aceasta zodie sunt blanzi, politicosi, foarte sinceri. Cand au probleme, ei iau fiecare situatie asa cum vine, o rezolva si trece mai departe, fara sa se simta descurajati. Cauta tot timpul solutii.

Femeile din zodia Iepurelui sunt atragatoare si au o inima buna. Sunt fidele, dar au tendinta de a evada din realitate. Sunt prea precaute si pot pierde oportunitati pentru ca nu actioneaza din cauza conservatorismului.

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.