Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul din Colectiv, previziune terifiantă despre România

Maria Gheorghiu, femeia care a prezis incendiul de la Colectiv, susține că a avut o nouă viziune înfricoșătoare.

15 sept. 2017, 09:55
Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul din Colectiv, previziune terifiantă despre România

Maria Ghiorghiu susţine că va începe un război, iar ţara va pierde o bună bucată de stat, partea vestică, scrie teotrandafir.com.

Citeşte şi Ce a făcut Doiniţa Oancea după ce Augustin Viziru, prietenul său, ar fi făcut sex cu Maria Constantin pe capota maşinii FOTO

„Din 12 septembrie 2017, în timp ce scriam pe blog, vedeam harta României deasupra mea, care la partea vestică era zdreţuită, parcă ar fi fost muşcată de un rechin, atât de mult lipsea, ca şi cum curgea carnea de pe un om. Ne putem aştepta la un război, la ce e mai rău. Era pe un cer senin harta şi era chiar deaupra mea. Cred că nu va fi bine”, a spus Maria Ghiorghiu.

Clarvăzătoarea crede că și pe litoral se va întâmpla o catastrofă.

„Cea mai dură veste referitoare la România. Toate se adeveresc în timp. Astăzi dimineaţă m-a trezit un glas care spunea. La nici două minute, un glas disperat spune „Constanţa, apel către Constanţa”. Eu m-am gândit la ciclon, care a devastat SUA. Apoi m-am gândit chiar la un bombardament şi în ultimul rând m-am gândit la un cutremur”, a mai avertizat Maria Ghiorghiu.