SCANDAL MONSTRU între iubitorii de animale şi hingheri la Constanţa VIDEO

Scandal între hingheri şi iubitorii de câini la biobaza Constanţa. Angajaţii serviciului ecarisaj au fost atacaţi şi ameninţaţi cu moartea de activiştii pentru drepturile animalelor. Aceştia se aflau, cu acordul primăriei, în vizită la biobază şi au devenit violenţi la apariţia unui echipaj de ecarisaj. Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenţia poliţiei.

10 iul. 2015, 11:07
SCANDAL MONSTRU între iubitorii de animale şi hingheri la Constanţa VIDEO

Scandalul de la biobaza din Constanţa a început la apariţia unui echipaj de hingheri care adunase câini de pe străzile Constanţei, informează România TV.

Angajaţii serviciului de ecarisaj spun că au fost atacaţi şi ameninţaţi cu moartea de iubitorii de câinii.

„În momentul în care a venit maşina de pe teren, parcă au înnebunit. S-au transformat. Au început să tragă de mașină, să sară la bătaie la băieți, trântiți pe jos, juliti”, a spus administratorul bazei. 

Citeşte şi O bătaie între doi bărbaţi a degenerat într-un scandal de proporţii, în plină stradă, în Ploieşti VIDEO

„Au tras de mine, se și vede. M-au zgâriat, m-au luat de gât, m-au trântit pe jos, un domn Macovei s-a urcat pur și simplu cu picioarele pe mine”, a declarat un angajat al biobazei. Activiştii pentru drepturile animalelor aveau acordul primăriei de a vizita şi fotografia biobaza. Aceştia susţin că au fost împiedicaţi să vadă condiţiile în care sunt ţinuţi câinii.

„Exact când au deschis ușa, unii din câini-poate asta nu v-au spus cei de la Ecarisaj, erau legați în plasă. Și de aici au apărut vorbe… Domnule, ce faci, cum îi ții așa?”, a declarat Sorin Belu, reprezentatul Asociației Baricada Verde.

Citeşte şi Situaţie DISPERATĂ la Constanţa. Oamenii sunt TERORIZAŢI de vecinul lor VIDEO

Angajaţii de la ecarisaj spun că în spatele acestui scandal ar fi zvon apărut pe facebook conform căruia o barjă cu câini de la Sulina trebuie să ajungă la Constanţa. Agresorii s-au ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.