VIDEO Politicianul care a încasat o avere de la stat pe măşti de protecţie aruncă „avalanşă de bani” pe Florin Salam

Afaceristul Nathaniel Geană a încasat în pandemie sute de mii de lei de la compania de transport public Bucureşti, STB, prin contracte cu măşti de protecţie. Politicianul s-a făcut remarcat la un botez prin "avalanşa de bani" pe care a aruncat-o pe Florin Salam, Armin Nicoară şi Claudia Puican, potrivit Starpopular.ro.

RomaniaTV.net
16 sept. 2020, 11:26

Weekend-ul trecut a avut loc un botez, la un restaurant cu piscină din Balş, unde au fost prezenţi mai mulţi afacerişti, dar şi artişti. Printre ei, s-a aflat şi Nathaniel Geană, un politician de 32 de ani, care a cochetat anii trecuţi cu ALDE, ca mai apoi să treacă în tabăra partidului Forta Naţională, înfiinţat de foştii lideri ALDE, Teodor Meleşcanu şi Graţiela Gavrilescu.

„Avalansa de bani din partea lui Nathanian!, aclamă Florin Salam în timpul recitalului, în video-ul de mai jos, distribuit de Starpopular.ro.

Cine este Nathaniel Geană?

Nathaniel se pregătea să intre şi în cursa pentru primăria Câmpinei, chiar cu susţinerea PSD, relata presa locală în luna februarie, doar că trecutul cu urme penale l-a impiedicat să devină primar. Dacă n-a reuşit să ajungă la cârma primăriei, antreprenorul care vinde apă îmbuteliată s-a reprofilat repede şi a profitat de criza din pandemie trecând şi la vânzarea măştilor de protecţie.

Nathaniel a vândut măşti către compania de transport public Bucuresti (STB) în valoare de 245.000 de lei, printr-un contract atribuit firmei SC Nisre SRL, avand ca domeniu de activitate… apă îmbuteliată.

Agentia de Achiziţii Publice a evitat să spună dacă STB a încălcat legea, contracte încheiate de STB depăşind cu mult pragul de achiziţii directe prevăzut de lege care stabilește că autorităţile pot cumpăra direct produse în valoare de cel mult 135.000 de lei, mai scrie Starpopular.ro.