X FACTOR 14 noiembrie: Horia Brenciu, scandal cu un concurent

Publicat: Vineri, 14 Noiembrie 2014 20:59 // Actualizat: Vineri, 14 Noiembrie 2014 20:59 // Sursa: romaniatv.net

 X FACTOR 14 noiembrie: „Eu am vrut să îţi dau un sfat, iar tu mă cerţi? Dacă te încăpăţânezi să crezi că eşti cel mai talentat om de pe pământ, n-o să se întâmple asta", i-a mai spus juratul „X Factor" unui tânăr.

 X FACTOR 14 noiembrie: Echipa a întâlnit oameni cu totul şi cu totul speciali, care au crezut în visul lor, oameni talentaţi, curajoşi, care au venit să demonstreze că au muzica în sânge. La fiecare oprire a caravanei, distracţia a fost la cote maxime, însă audiţiile au adus şi clipe de emoţie sau momente mai tensionate. 

Un astfel de moment a fost şi în timpul reprezentaţiei lui Cosmin Gabor, un tânăr de 29 de ani, din Cluj, care a reuşit să îl supere pe Horia Brenciu. Cosmin a ales o melodie a Mihaelei Runceanu, dar pe care a interpretat-o într-o manieră nu tocmai pe placul juraţilor. Showmanul Brenciu a vrut să îi dea un sfat, însă concurentul nici nu a vrut să audă de aşa ceva. L-a întrerupt de nenumărate ori pe juratul „X Factor" şi nu a vrut să accepte nicio remarcă.

„Eu am vrut să îţi dau un sfat, iar tu mă cerţi? Dacă te încăpăţânezi să crezi că eşti cel mai talentat om de pe pământ, n-o să se întâmple asta", i-a mai spus juratul „X Factor".

X FACTOR 14 NOIEMBRIE 2014 VIDEO ONLINE . Editia a VII-a X Factor Romania vineri 14 NOIEMBRIE 2014. Cei mai spectaculoşi juraţi – diva Delia Matache, showmanul Horia Brenciu şi rock-starul Ştefan Bănică continuă vineri seară spectacolul căutării celor mai talentaţi concurenţi, pentru ca la final, în urma votului publicului, doar unul dintre aceaştia să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Emisiunea X FACTOR , sezonul 4 din data de 14 NOIEMBRIE 2014 poate fi urmărită în direct la TV Antena 1 și pe internet, pe, Antena PLAY.. Mai mult decât atât, vezi sezonul 4 X Factor în AVANPREMIERĂ pe Antena Play– în fiecare vineri, de la ora 10:00. Imagini de la emisiunea X factor – 14 NOIEMBRIE 2014 puteți urmări AICI

X FACTOR 14 NOIEMBRIE 2014 VIDEO ONLINE

X FACTOR 14 NOIEMBRIE 2014 VIDEO ONLINE – Editia a VII-a X Factor Romania vineri 14 NOIEMBRIE 2014 În episodul de vineri, 14 noiembrie, veți vedea cum nimic nu stă în calea pasiunii pentru muzică.

Îl veți cunoaște pe Adrian Iordache, un tânăr de 29 de ani care pentru a participa la audiţiile cu juriu a venit tocmai de la Sibiu şi nu oricum, ci pe bicicletă. Adrian a povestit că a mers mai bine de şapte ore, dar nu a fost nicio problemă pentru el, pentru că adoră acest sport.

X FACTOR 14 NOIEMBRIE 2014 VIDEO ONLINE

X FACTOR 14 NOIEMBRIE 2014 VIDEO ONLINE Potrivit site-ului oficial al emisiunii, Adrian le-a mărturisit juraţilor că a venit la „X Factor” din două motive: să facă rost de bani pentru a-şi achita datoriile şi să se căsătorească. Fire veselă, tânărul spune că i-a plăcut de mic să trateze viaţa în glumă şi, chiar dacă acum e casnic, nu vede nimic rău în asta. Face mâncare, spală, calcă, totul, bineînţeles, cântând, pentru că, spune el, e „în transă artistică de luni până duminică”. Dacă a reuşit sau nu să le demonstreze juraţilor că are factorul X, rămâne de văzut în vineri seară, în cel mai nou episod „X Factor”, de la 20:30, la Antena 1.

X FACTOR 14 NOIEMBRIE 2014 VIDEO ONLINE

X FACTOR 14 NOIEMBRIE 2014 VIDEO ONLINE. Tot vineri veți descoperi cum cele zece zile de audiţii c

u juriul „X Factor” au adus în faţa divei Delia, a showmanului Brenciu şi a rockstarului Bănică sute de concurenţi dornici să demonstreze că sunt purtători de factor x. Călătoria prin ţară a caravanei X Factor a fost presărată cu numeroase momente haioase, cu situaţii deosebite şi cu poveşti de viaţă senzaţionale. Echipa a întâlnit oameni cu totul şi cu totul speciali, care au crezut în visul lor, oameni talentaţi, curajoşi, care au venit să demonstreze că au muzica în sânge. La fiecare oprire a caravanei, distracţia a fost la cote maxime, însă audiţiile au adus şi clipe de emoţie sau momente mai tensionate.

X FACTOR 14 NOIEMBRIE 2014 VIDEO ONLINE

X FACTOR 14 NOIEMBRIE 2014 VIDEO ONLINE Potrivit site-ului oficial al emisiunii, un astfel de moment a fost şi în timpul reprezentaţiei lui Cosmin Gabor, un tânăr de 29 de ani, din Cluj, care a reuşit să îl supere pe Horia Brenciu. Cosmin a ales o melodie a Mihaelei Runceanu, dar pe care a interpretat-o într-o manieră nu tocmai pe placul juraţilor. Showmanul Brenciu a vrut să îi dea un sfat, însă concurentul nici nu a vrut să audă de aşa ceva.

X FACTOR 14 NOIEMBRIE 2014 VIDEO ONLINE L-a întrerupt de nenumărate ori pe juratul „X Factor” şi nu a vrut să accepte nicio remarcă. „Eu am vrut să îţi dau un sfat, iar tu mă cerţi? Dacă te încăpăţânezi să crezi că eşti cel mai talentat om de pe pământ, n-o să se întâmple asta”, i-a mai spus juratul „X Factor”. 

X FACTOR 14 NOIEMBRIE 2014 VIDEO ONLINE

X FACTOR 14 NOIEMBRIE 2014 VIDEO ONLINE Frumoasă, sexy, talentată, ea recunoaşte un concurent cu factorul X dintr-o singură privire, diva Delia Matache e mai nerăbdătoare ca oricând să înceapă marea competiţie: „Am colegi noi anul ăsta şi vreau să îi văd de ce sunt în stare. Să nu uite cumva cine a câştigat X Factor anul trecut!”, a ameninţat artista, potrivit site-ului oficial al emisiunii.

X FACTOR 14 NOIEMBRIE 2014 VIDEO ONLINE A scos până acum 15 albume şi a susţinut sute de concerte. Ştie mai bine ca oricine cum trebuie să sune un hit şi nimeni nu ar putea să spună mai bine decât el <<Te iubesc, femeie!>>, Ştefan, the rockstar Bănică. „Am făcut multe lucruri până acum, dar n-am fost niciodată jurat. Întrebi dacă îmi e teamă? În niciun caz. Nu mă apuc de ceva dacă nu e extraordinar. Şi o să fie. O să fie mai mult decât voce!”, a povestit juratul.

X FACTOR 14 NOIEMBRIE 2014 VIDEO ONLINE  E omul care nu ştie ce înseamnă monotonia, gata întotdeauna să cânte, să danseze, pregătit să facă spectacol, showmanul Horia Brenciu. „Stimaţi telespectatori, o să alerg prin sală, n-o să stau. Da, o să învârt toate scaunele şi o să rup toate barierele. Vine X Factor, e nebunie, e cel mai tare spectacol”, anunţă Horia Brenciu.
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Horia Brenciu scandal x factor X Factor X FACTOR 14 noiembrie X factor 2014
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7216
RON
25 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H