X FACTOR 2014. Producătorii au SCHIMBAT regulamentul PE LOC. Scandal între Brenciu şi Bănică VIDEO

X FACTOR 29 NOIEMBRIE. Horia Brenciu a avut o decizie teribil de grea în urma duelului dintre Monica Sannino şi Adina Răducan. Ambele au avut prestaţii excelente şi l-au pus pe mentorul lor în postura de a nu putea face o alegere. În pragul unei crize de nervi, Brenciu a cerut producătorilor să schimbe regulamentul pe loc, în timpul show-ului, ceea ce s-a şi întâmplat, spre supărarea lui Ştefan Bănică.

RomaniaTV.net
29 nov. 2014, 21:47
X FACTOR 2014. Producătorii au SCHIMBAT regulamentul PE LOC. Scandal între Brenciu şi Bănică VIDEO

O decizie la fel de grea a avut de luat Horia Brenciu, în duelul dintre Adina Răducan şi Monica Sannino. Adina a interpretat Trurli, a Paulei Seling, iar Monica a cântat „Hit the Road, Jack”, a lui Ray Charles, iar evoluţiile extraordinare ale celor două l-au adus pe Brenciu în pragul unei crize de nervi atunci când a trebuit să facă alegerea finală. „Nu ştiu ce să spun. Monica şi Diana sunt două forţe ale naturii. Nu am cum să aleg între ele”, a spus Brenciu.

„Recunosc că am greşit”, a strigat Horia Brenciu, exasperat de presiunea de pe umerii săi, în timp ce cele două concurente păreau că vor cădea din picioare de emoţie. Brenciu a cerut o schimbare pe loc a regulamentului, pentru a le putea păstra pe amândouă în echipă, dar producătorii au fost de acord doar cu o amânare a momentului deciziei până când şi ultimii doi concurenţi din grupa „juniorilor” îşi vor fi încheiat evoluţiile.

După ce au cîntat şi ultimii doi, Brenciu a decis: Adina Răducan şi Monica Sannino merg în galele live, iar ultimii doi duelişti, Diana Căldăraru şi Denis Borovină, pleacă acasă.

Modificarea l-a scos din sărite pe Ştefan Bănică, care a reproşat modificarea regulamentului în favoarea lui Horia Brenciu, în contextul în care şi el a avut un duel în care a avut o decizie la fel de grea.

VIDEO AICI