X FACTOR 2015 FINALA. Cine va fi CASTIGATOR X FACTOR 2015

FINALA X FACTOR 2015 are loc duminică, 27 decembrie, iar CASTIGATORUL X FACTOR va fi ales dintre Xenia Chitoroaga, Florin Raduta, B52 si Bravissimo. Delia urmăreşte detaşată finala, deoarece ambii concurenţi ai ei au fost eliminaţi în semifinală.

RomaniaTV.net
27 dec. 2015, 14:46

X FACTOR 2015. În seara de Crăciun au fost desemnaţi finaliştii sezonului 5 al emisiunii de talente X Factor, iar câştigătorul X FACTOR va fi ales de public duminică seară.

CASTIGATOR X FACTOR 2015 va fi desemnat dintre grupurile Bravissimo și B52, antrenate de Horia Brenciu, şi Xenia Chitoroagă şi Florin Răduţă, ambii din grupa de „copii” a lui Ştefan Bănică. Delia a rămas fără niciun concurent, Anastasia Ursu şi Andrei Ioniţă fiind eliminaţi prin votul publicului, la fel ca Endy Glikman, din echipa lui Bănică.

CASTIGATOR X FACTOR. B52 este un trio format dintr-o fată şi doi băieţi care o completează perfect. „Bombardierii” de la X Factor nu se aşteptau, poate, să ajungă până în finală, dar au reuşit să cucerească publicul, iar duminică vor intra în cursa pentru trofeu.

CASTIGATOR X FACTOR 2015. B52 va cânta în FINALA X FACTOR cu Lora şi speră ca artista să le poarte noroc. „Suntem nespus de fericiți că am ajuns atât de departe! Ne înclinăm în fața oamenilor care ne iubesc și care ne-au votat! Nu am fi ajuns atât de departe fară toți oamenii din echipa noastră, care au participat la momentele noastre care au muncit cot la cot cu noi în tot acest timp! Mulțumim HORIA BRENCIU pentru dedicare și implicare ! Mulțumim echipei X Factor!”, au spus cei de la B 52.

CASTIGATOR X FACTOR. BRAVISSIMO este cea mai mare trupă aflată vreodată pe scena X Factor. Cei nouă membri ai band-ului au reuşit să ungă pe suflet pe toată lumea cu vocile şi interpretările lor. Veniţi din Chişinău, toți au studii muzicale, iar Ion, liderul, îi îndrumă cum nu se poate mai bine şi îi face să smulgă atât zâmbete, cât şi lacrimi de emoţie.

CASTIGATOR X FACTOR 2015. BRAVISSIMO le-au promis celor care îi susţin că nu îi vor dezamăgi. Ei vor cânta în FINALA X FACTOR împreună cu Horia Brenciu. „Dragii noștri! Vă suntem recunoscători pentru susținerea și votul DVS, datorită vouă am ajuns în etapa finală și am trăit cele mai emoționante momente. Sperăm să fiți alături de noi și în Marea Finală, nu vă vom dezamăgi! Mulțumim, cu drag BRAVISSIMO!”, au spus şi cei de la Bravissimo.

CASTIGATOR X FACTOR. XENIA s-a întors la X Factor după ce fusese eliminată în bootcamp, dar a fost votată de public să participe direct în galele LIVE. Şi tot publicul a trimis-o şi în finala de duminică, graţie vocii sale minunate şi firii sale. Copila are doar 14 ani, vine din Republica Moldova, dar este decisă să arate tuturor că este o artistă mare.

CASTIGATOR X FACTOR 2015. XENIA CHITOROAGĂ speră ca publicul să fie alături de ea ca şi până acum. „Idee nu am care vor fi rezultatele, care va fi decizia publicului, dar vă mulţumesc mult pentru faptul că aţi fost alături de mine tot timpul ăsta, până la finală!!! Vă mulţumesc pentru susţinere, apreciere, sinceritate… Datorită vouă eu am ajuns aici, deşi nici nu mă aşteptam la asta. Voi aţi fost motivul fericirii mele şi motivul schimbării. Când am venit în proiect, eram o tipă neîncrezută în sine, timidă, tăcută şi tristă… Iar acum sunt un Unicorn puternic. Datorită vouă eu mi-am schimbat viaţa şi am obţinut o experienţă foarte bună! Vă mulţumesc extrem de mult şi m-aş bucura dacă voi fi susţinută de voi pentru ultima dată în acest proiect”, a transmis şi Xenia Chitoroagă.

CASTIGATOR X FACTOR. FLORIN RĂDUȚĂ a ajuns până în finala X Factor doar datorită talentului său înnăscut şi vocii sale minunate. Primele lecţii de muzică le-a luat de la antrenorul său, Ştefan Bănică, şi de la profesorii de canto care se ocupă de concurenţii X Factor şi speră ca evoluţia sa spectaculoasă să-l ajute să câştige duminică trofeul X Factor, sezonul 5.

CASTIGATOR X FACTOR 2015. FLORIN RADUTA şi-a împlinit visul de a ajunge în ultimul act şi speră să nu se oprească aici. „Visul se îndeplinește. Sper sa fiți alături de mine și sa votati la 1313 cu textul Florin. Chiar nu știu cum sa va mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine. DUMNEZEU ESTE AICI”, a transmis Florin Răduţă.