X FACTOR 2016. Emoţii mari la ultimele audiţii cu juriul. Surpriză pentru Carla’s Dreams

X FACTOR 2016. Audiţiile cu juriu de la X Factor ajung la final, iar vineri seară puteţi vedea care sunt ultimii concurenţi aleşi de cei 4 juraţi - Delia, Carla's Dreams, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu. Seara va fi una cu surprize, dar şi cu momente emoţionante. Carla's Dreams se va trezi faţă în faţă cu o cunoştinţă mai veche, însă rămâne de văzut dacă aceasta a reuşit să-i impresioneze şi pe ceilalţi trei membri ai juriului.

RomaniaTV.net
11 nov. 2016, 13:37
X FACTOR 2016. Emoţii mari la ultimele audiţii cu juriul. Surpriză pentru Carla’s Dreams

X FACTOR 2016. Vineri telespectatorii X FACTOR vor putea vedea ultimele audiţii cu juriu, dinainte de selecţia concurenţilor care vor ajunge în Bootcamp.

X FACTOR 2016. Cei patru jurați au parte de momente emoționante, dar și de revederi. Este cazul lui Carla's Dreams, care se va afla din nou faţă în faţă cu Adriana Postovan, o tânără de 18 ani din Chişinău care este celebră pe YouTube pentru coverurile pe care le face după piesele trupei din Republica Moldova. Cei doi se cunosc chiar personal, după ce au cântat împreună la Radio ZU atunci când tânăra a fost chemată în studio de Mihai Morar pentru a cânta live propria versiune a piesei #Eroina, dar s-a trezit cântând în duet cu solistul de la Carla's Dreams.

X FACTOR 2016, Ultima ediție de audiții a show-ului le aduce juraților și reîntâlniri. Concurenți care au mai fost și în anii trecuți la „X Factor" revin, de data aceasta deciși să facă o impresie și mai bună. Este și cazul unei asistente medicale care lucrează la o grădiniță, dar care iubește spectacolul. Cabaretul va fi cuvântul de ordine pentru momentul ei, iar șpagatul cu care va încheia reprezentația va da naștere unui dialog spumos între jurați.

„Eu pot să fac șpagatul", susține Delia, „De-abia mă abțin să merg să fac șpagatul, dar nu pot acum, că am cizmele astea." „Și eu", adaugă săgalnic Brenciu, în vreme ce juratul de la Carla's Dreams va completa: „Dacă-l faceți și dumneavoastră, domnule Brenciu, eu îl fac în aer."

Cine merge mai departe și cine rămâne doar cu amintirea „X Factor" rămâne de văzut vinerea aceasta de la 20.30.

X FACTOR 2016. Vineri telespectatorii X FACTOR vor putea vedea ultimele audiţii cu juriu, dinainte de selecţia concurenţilor care vor ajunge în Bootcamp.

X FACTOR 2016. Cei patru jurați au parte de momente emoționante, dar și de revederi. Este cazul lui Carla’s Dreams, care se va afla din nou faţă în faţă cu Adriana Postovan, o tânără de 18 ani din Chişinău care este celebră pe YouTube pentru coverurile pe care le face după piesele trupei din Republica Moldova. Cei doi se cunosc chiar personal, după ce au cântat împreună la Radio ZU atunci când tânăra a fost chemată în studio de Mihai Morar pentru a cânta live propria versiune a piesei #Eroina, dar s-a trezit cântând în duet cu solistul de la Carla’s Dreams.

X FACTOR 2016, Ultima ediție de audiții a show-ului le aduce juraților și reîntâlniri. Concurenți care au mai fost și în anii trecuți la „X Factor” revin, de data aceasta deciși să facă o impresie și mai bună. Este și cazul unei asistente medicale care lucrează la o grădiniță, dar care iubește spectacolul. Cabaretul va fi cuvântul de ordine pentru momentul ei, iar șpagatul cu care va încheia reprezentația va da naștere unui dialog spumos între jurați.

„Eu pot să fac șpagatul”, susține Delia, „De-abia mă abțin să merg să fac șpagatul, dar nu pot acum, că am cizmele astea.” „Și eu”, adaugă săgalnic Brenciu, în vreme ce juratul de la Carla’s Dreams va completa: „Dacă-l faceți și dumneavoastră, domnule Brenciu, eu îl fac în aer.”

Cine merge mai departe și cine rămâne doar cu amintirea „X Factor” rămâne de văzut vinerea aceasta de la 20.30.