X FACTOR 2018: Brenciu şi-a pus cele mai bune trupe faţă-n faţă! Două dueluri pentru marele premiu X Factor!

X FACTOR 2018: Fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

RomaniaTV.net
23 nov. 2018, 20:53
X FACTOR 2018: Brenciu şi-a pus cele mai bune trupe faţă-n faţă! Două dueluri pentru marele premiu X Factor!

X FACTOR 2018: Și anul acesta, mi-am propus să mă distrez, să nu fiu încrâncenat ca jurat. Niciodată nu s-a câștigat X Factor cu un grup, dar până acum am câștigat cu oameni care au venit din America, cu femei, cu bărbați, adică totul e deschis succesului. Mi-aș dori ca toate grupurile să se gândească la câștigătorul de anul trecut, la Jeremy Ragsdale și la experiența sa”, a spus Horia Brenciu, juratul care a câștigat marele premiu de anul trecut. 

Până acolo mai e un drum lung și mai întâi vor fi duelurile. Brenciu a decis ca Angels să se confrunte cu Diamonds, în vreme Andreea și Bișu vor să îi elimine pe cei de la Vox.

Patru voci strălucitoare precum diamantele. Finalul serii este incandescent după un „Perdono” perfect!

Cele patru componente ale grupului Diamonds, venite tocmai din Italia, i-au cucerit pe juraţi încã de la primi paşi pe scena X Factor. „Eu deja am o preferatã!”, le-a spus Carla’s Dreams, încã de la inceput. Deşi formeazã o trupã de doar trei ani, Simona, Elena, Carla şi Chiara sunt prietene de o viaţã. „Sunteţi de departe cea mai vioaie, puternicã, frumoasã şi sexy trupã care a venit la X Factor anul acesta! Bravo!”, le-a spus Horia, iar Delia a continuat: „Aţi şi dansat, aţi şi cântat pe voci, am vãzut culoare, nebunie! Felicitãri, fetelor!”, le-a spus şi Delia. Cu patru de DA, fetele au pãrãsit scena X Factor mai mult decât fericite.