X FACTOR 2020 Nepotul lui Florin Salam a impresionat juriul de la X Factor. Ristei: „E cel mai bun concurent din seara asta”

X FACTOR 2020 La doar 19 ani, Adrian Mihai Petrache a reușit să-i impresioneze pe totţi cei patru juraţi ai show-ului. Adrian le-a mărturisit acestora că este primul din familia lui care a dat şi a luat Bacul, iar acum este student în primul an la Facultatea de Drept. 

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 19:23

Încă de la intrarea în scenă, Florin Ristei i-a remarcat chitara. Adrian a dezvăluit faptul că instrumentul este ales de bunicul lui, care a fost artist, dar şi că în familia lui există artişti cunoscuţi. Concurentul a refuzat să spună despre cine este vorba până după jurizare. După ce a primit patru de DA, Adrian a spus că este nepotul lui florin Salam, mama lui fiind sora lui Florin Salam.

Bunicul său l-a învățat nu doar să cânte la chitara, dar e și persoana căreia Adrian îi cere întotdeauna sfaturi. La audițiile “X Factor”, de la Antena 1, tânărul a venit cu un lanț dăruit de bunicul său, ce se pare că i-a purtat noroc.

A reușit să le ridice în picioare pe Delia și Loredana.

Ai interpretat, nu doar ai venit și ai făcut ceva mecanic. Ne-ai dat cu muzică! Ne-ai dat cu feeling!„, i-a spus Delia.

Întrebat ce părere are unchiul său despre talentul nepotului, tânărul a răspuns: „Sincer, mi-e ruşine să cânt în faţa lui„.

Florin Ristei a spus că, după părere lui, Adrian este cel mai bun concurent al acestei ediţii.