X FACTOR: Andrei Leonte, hărţuit de o fană

X FACTOR: Artistul a postat pe contul lui de pe o cunoscuta retea de socializare un mesaj care le indeamna pe tinere sa ii lase numarul lor de telefon, iar el le va suna ulterior.

13 dec. 2013, 07:23
X FACTOR: Andrei Leonte, hărţuit de o fană

X FACTOR: In urma cu un an, Andrei Leonte a trecut printr-o situatie neplacuta. A fost hartuit de o admiratoare, care ii trimitea SMS-uri si il suna de cateva ori pe zi. Se pare insa ca spaima de atunci nu a fost suficienta. Artistul isi da numarul oricui.

Piesa muzicală „Te sun eu”

De cand a lansat noua piesa, „Te sun eu”, Andrei Leonte a demarat o campanie de promovare a acesteia, prin care discuta in fiecare zi cu zeci de admiratoare.

Artistul a postat pe contul lui de pe o cunoscuta retea de socializare un mesaj care le indeamna pe tinere sa ii lase numarul lor de telefon, iar el le va suna ulterior. Desi la prima vedere pare o gluma, acest lucru chiar se intampla.

„Desi isi lasau numarul, toti credeau ca e o gluma si ca nu voi suna. Dar am sunat si o voi face in continuare, fiindca a fost una dintre cele mai frumoase experiente cu fanii. Pentru cateva minute, am reusit sa fac parte din ziua unor oameni, am reusit sa ii surprind si am putut sa vad cat mai direct posibil cum reactioneaza atunci cand aud de mine”, a marturisit Andrei, pentru CANCAN.ro

De cateva zile, Leonte a luat numerele la rand si apeleaza fiecare admiratoare in parte, iar apoi discuta cateva clipe cu ea. Gestul lui Andrei i-a surprins pe apropiatii acestuia, care cunosteau foarte bine povestea cu „hartuitoarea”.

S-a mutat sa scape de ea

In urma cu aproape un an, Andrei a fost victima unei domnisoare care a facut o adevarata obsesie pentru el. Tanara a obtinut numarul de telefon al artistului si a inceput sa il sune de cateva ori pe zi, fara exceptie. I-a trimis chiar si zeci de SMS-uri, iar ultimele dintre acestea l-au speriat peste masura pe artist. Ea ii cerea acestuia sa coboare in fata blocului sau sa iasa la geam, pentru a-l saluta. Acest lucru l-a ingrozit pe Andrei, care a decis sa se mute pentru a scapa de „amenintare”.