X FACTOR. Bruneta de la Drept care a cucerit juriul. Bittman i-a dat „da din toată inima” VIDEO

X FACTOR, SEZONUL 3. Rodica Tudor are 23 de ani, este din Prahova şi a absolvit Facultatea de Limbi Străine, secţia Romani-Engleză, iar acum este studentă la Drept, în anul trei. O mare iubitoare de animale, Rodica are acasă şapte căţei luaţi de pe stradă, cărora le cântă cât e ziua de lungă, iar acum a venit la X Factor, unde a reuşit să impresioneze juriul.

RomaniaTV.net
21 oct. 2013, 08:36

„Am venit la X Factor să fiu un artist adevărat”, le-a spus Rodica Tudor juraţilor de la X Factor. Brunetă, cu ochi pătrunzători şi cu o voce puternică şi plină, Rodica a interpretat „If I Were A Boy”, a lui Beyonce, şi l-a făcut pe Cheloo, recunoscut pentru micile răutăţi pe care le adresează concurenţilor, să spună fără ezitare că îi place ce aude.

CITEŞTE ŞI: X FACTOR. JURIUL, dat pe spate de o TÂNĂRĂ de 15 ani. Bittman: Este o posibilă CÂŞTIGĂTOARE, e ca un TANC

Dan Bittman i-a spus Rodicăi că pentru a fi artistă nici nu mai are nevoie de X Factor, ci de un impresar şi i-a acordat tinerei de 23 de ani „un da din toată inima”. Cheloo a fost mai reţinut şi i-a oferit „un da fără inimă”, Delia Matache a fost şi ea de acord, iar Rodica merge în boot-camp, cu mari şanse să facă furori şi mai departe şi poate chiar să câştige X Factor.

„Rodica mi-a plăcut cel mai tare. Are forţă, a deschis gura mare, ceea ce pentru un cântăreţ este foarte important pentru că a ieşit sunetul extraordinar de bine”, a subliniat solistul de la Holograf.