X FACTOR LIVE: Sexy-nepoatele Părintelui Galeriu se bat cu Deea de la Insula Iubirii

După ani de pribegie artistică pe scenele din toată lumea, Ruxandra şi Beatrice, nepoatele regretatului părinte Galeriu, s-au întors acasă, în România, hotărâte să o ia de la capăt aici.

RomaniaTV.net
09 oct. 2015, 08:53

X FACTOR LIVE: Deşi, teoretic, dat fiind succesul pe care l-au avut pe unde au cântat, după ce s-au şcolit sub tutela Mihaelei Runceanu, gemenele nu mai au nevoie de confirmări, au decis totuşi să le obţină şi de la publicul român.

Ruxandra şi Beatrice au pornit de pe cea mai de jos treaptă profesională şi s-au înscris în concursul de talente “XFactor” (Antena 1).

Ca toţi ceilalţi concurenţi, au intrat pe scenă pline de emoţii, încercând să afişeze o imagine interesantă şi să facă o impresie cât mai bună. Cum era de aşteptat, apariţia lor a fost o surpriză pentru juraţii Delia, Bănică şi Brenciu, care diseară le vor şi nota.

Ajunse la 43 de ani, gemenele Ruxandra şi Beatrice, care cântă sub numele de “Twins”, nu-şi trădează vârsta. Surorile fac parte din familia celebrului părinte Galeriu şi, în ciuda faptului că presa vremii scria la debutul lor că dezonorează renumele ei alegând showbizul, preotul nu s-a opus niciodată opţiunii lor.

În prezent, trupa are concerte în toate lumea, dar gemenele au ţinut morţiş să le demonstreze românilor că au factorul X, scrie libertatea.ro.

X FACTOR LIVE. După ce s-a scăldat în ape tumultoase în show-ul „Temptation Island – Insula iubirii” de la Antena 1, Andreea Ienciu (Deea) vrea la X Factor.

Focoasa brunetă s-a prezentat la audițiile cu juriul și a mărturisit că visează să fie pe scenă și să aibă o carieră în muzică: „Îmi doresc din tot sufletul să devin un artist și mi se pare că X Factor e ceea ce am eu nevoie. Sunt cântăreț amator și-mi doresc din suflet să evoluez”, spune ea.

Deși foarte emoționată și nu în cea mai bună formă, Deea a mărturisit la X Factor că speră ca toate momentele nefericite prin care a trecut în ultima perioadă să nu îi afecteze prestația și să poată obține trei DA din partea juriului.

Aceasta a venit la audiții la scurt timp după moartea tatălui său care în urmă cu un an fusese operat la inimă și a recunoscut că nu vrea să se lase dărâmată de aceste clipe grele: „Acum trebuie să muncesc și mai mult. Anul ăsta ne-am făcut ziua împreună, eu am făcut 25, el 50. Și mi-a spus că e obosit. M-a rugat să nu plâng, nu-i plăcea să mă vadă că plâng sau că cedez, ci voia să fiu puternică. Apoi a făcut infarct”, povestește printre lacrimi Deea.

La X Factor, Deea a ales să cânte o piesă care să exprime toate aceste stări. Dacă a obținut trei DA din partea juraților, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția de vineri, 9 octombrie, de la 20.30.