X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM ANTENA 1. Şi-a recunoscut public orientarea sexuală

X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM ANTENA 1. Pentru a-ți împlini visul de a urca pe scena X Factor nu e nevoie doar de talent muzical, ci și de puterea de a depăși momente dificile, așa cum o dovedesc, în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, doi concurenți cu o forță interioară de neoprit.

RomaniaTV.net
16 oct. 2020, 11:08

X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM ANTENA 1. Cu un nume predestinat, Alexandra Serenada Sîrghi se va afla în această seară pentru a doua oară pe scena X Factor. Cea care lipsește însă de această dată este mama sa, cel mai mare susținător al tinerei din Galați, pe care a pierdut-o cu șase luni înainte de audițiile X Factor. „Am ales să cânt piesa mea de suflet, care îmi amintește de mama mea, care nu mai este printre noi”, va mărturisi Alexandra la finalul prestației sale.

X FACTOR LIVE VIDEO ONLINE STREAM ANTENA 1. 

Nici pentru Liviu Panait drumul până la X Factor nu a fost unul ușor după ce, încă din adolescență, a avut curajul să fie sincer față de el și față de cei din jurul său și și-a recunoscut public orientarea sexuală. Chiar dacă acest lucru nu i-a făcut viața mai ușoară, ba chiar l-a determinat să părăsească țara, Liviu reușește să găsească și partea pozitivă în aceste experiențe – faptul că s-a refugiat în muzică și că și-a găsit sufletul pereche. „Mi-aș dori ca alte persoane care sunt în aceeași situație, dacă sunt la pământ, să ceară ajutorul cuiva avizat! Pentru mine, muzica a fost cel mai bun psiholog”, a spus Liviu.

Cum vor evalua cei patru jurați prestațiile celor doi, dar și ce alți concurenți vor urca pe scena X Factor, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a sezonului nouă.

Dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, în cel de-al nouălea sezon X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

X FACTOR Naomi Hedman: ”Mă hrănesc numai cu apă! Glumesc! Și cu paste! Și cu orez!” Grijă mare: panteră pe scenă!

Naomi Hedman a lăsat catwalkurile londoneze pentru a veni la ”X Factor” România. A avut ceva trac, dar, sprijinită de Florin Ristei, care a sărit cu o… voce în ajutor, a trecut peste. Este a doua oară în țara noastră. ”Cine e Florin Ristei?”, glumește când o întrebi două vorbe despre jurat…

Când domnișoara de 27 de ani pășește în încăpere, microfonul se înfundă, luminile tremură iar tu simți cum te topești nițeluș. Prima impresie e că te afli lângă Naomi Campbell undeva în Salton Sea, California, unde se turnează clipul faimosei piese marca Michael Jackson, ”In the Closet”, de pe albumul ”Dangerous”. Pe atunci, Naomi a lor avea 22 de ani. Naomi a noastră, Naomi Headman, de la ”X Factor” România, are 27.

A lăsat podiumurile de prezentare din Londra, pentru a veni la ediția din acest an. ”Ca model, nu prea ai ce face în vremea pandemiei. Totul este închis”, spune. Avea câteva piese, s-a întrenat: ”De ce nu?” ”Aveți mare, munte, o țară superbă. Londra e imensă, dar și multă lume în ea, multă agitație”.

A avut trac la prima piesă. Apoi, Florin Ristei a decis să o ajute, cu o…voce și lucrurile s-au schimbat! ”Who? Cine e Florin Ristei?”, glumește când o intrebi despre jurat. ”E un fost câștigător de X Factor aici, în România”, îi sugerezi jumătate din răspuns. ”Nu-mi spune, e chiar atât de bun?”, glumește Naomi, care se ține de șotii. ”E prietenul tău de îi faci reclamă? Ești online cu el acum?” O întrebi ce face de arată așa de bine. ”Mănânc numai apă! Toată ziua! Și paste! Și orez!”. ”Și de va fi să ajungi în finală, ce vei cânta?” ”Haha, nu știu ce fac mâine și tu mă întrebi de finală?”