X FACTOR. Rockerul rebel poreclit „Orlando Bloom” de Bittman, în lacrimi în prima gală live VIDEO

X FACTOR 2013. Alex Maţaev este considerat unul dintre favoriţii la marele premiu în sezonul 3 de la X Factor. Moldovean originar din Bălţi, Alex pare un rocker rebel, însă s-a dovedit a fi un suflet foarte sensibil şi a lăcrimat pe scena X Factor în timp ce a cântat piesa Impossible, a ultimului câştigător al ediţiei din Marea Britanie, James Arthur.

RomaniaTV.net
24 nov. 2013, 19:52

X FACTOR. Pare un rocker rebel, dar e super melancolic şi sensibil. Alex Maţaev, poreclit de Dan Bittman Orlando Bloom de România, tânjeşte după vremurile de altădată, când avea famila unită. Mama şi sora i-au rămas la Bălţi, tata e în Germania, el la Bucureşti. Emoţiile l-au copleşit, însă, atât la interviul de prezentare, cât şi la prima prestaţie live, şi a vărsat câteva lacrimi în timp ce interpreta piesa „Impossible”

Iată prestaţia sa, care l-a şi calificat pentru gala următoare:

CITEŞTE ŞI: X FACTOR: Paolo Lagana, cel mai CONTROVERSAT concurent, l-a scos din sărite pe Cheloo: Te DISPREŢUIESC! VIDEO

Alex Maţaev nu şi-a putut stăpâni lacrimile nici în timpul interviului de prezentare, atunci când a vorbit despre familia sa: