Xonia de la Survivor România s-a despărţit de iubit: „Nu mai sunt într-o relaţie”

Xonia de la Survivor România s-a despărţit de iubit. Artista a făcut parte din echipa Faimoşilor, însă a fost eliminată din competiţie în urma voturilor telespectatorilor. A dezvăluit recent că nu mai este într-o relaţie, însă a rămas prietenă cu fostul iubit.

31 ian. 2022, 13:28
Xonia de la Survivor România s-a despărţit de iubit: „Nu mai sunt într-o relaţie”

Xonia de la Survivor România s-a despărţit de iubit, dar a rămas în relații foarte bune cu fostul partener, care a susținut-o când a auzit că participă la Survivor.

Xonia de la Survivor România s-a despărţit de iubit

În primul consiliu de eliminare s-a decis ca Xonia să plece acasă. Faimoasa a fost nevoită să își ia ”la revedere” de la colegii săi de echipă. Cu ochii în lacrimi, aceasta a spus: ”Îmi iau la revedere? Nu cred!”.

Eu nu mai sunt într-o relație, dar Michael a fost foarte bucuros pentru mine când a aflat că voi participa la emisiunea Survivor. Este o emisiune pe care el o urmărește în America de ani de zile și îi place la nebunie. Am rămas buni prieteni și ne susținem în continuare„, a declarat Xonia, pentru Viva.ro.

Citeşte şi: Xonia suferă de o boală gravă: „În continuare am probleme de sănătate”

Xonia spune cine e de vină pentru plecarea ei din competiţie

Xonia a făcut primele declaraţii după eliminarea sa de la Survivor România. Aceasta a vorbit despre experienţa sa din Republica Dominicană şi a spus cine e de vină pentru plecarea ei din competiţie.

Aveam același punctaj ca și Elena, am arătat că nu sunt așa paletă la probe. Consider că Elena avea niște motive personale. Echipa mea nu m-a votat. (…) Eu mă vedeam în finală. Eram pornită să stau acolo până la final. (…)

Mi-am dorit foarte mult să fiu acolo.(…) Eu nu am putut să fac sport mult timp, am o problemă autoimună, dar nu vreau să o spun, că nu fac paradă din asta, nu vreau să mă fac victimă.

Am reluat într-adevăr antrenamentele pentru emisiune. (…) Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje. (…) Eu nu făceam nimic diferit. Nu îmi place să manipulez. Sunt liniștită, sunt un om echilibrat. N-aș fi putut să fac nimic să schimb păreri sau perspective. (…) Voiam să câștig și să rămân în finală.  Dumnezeu așa a vrut, eu am încredere, așa a fost să fie.

Nu ai unde să te duci la baie, să te speli. Puțeam toți. Dar nu mai simțeam.(…)  Fetele, în afară de Laura, au avut toate momentele lor de slăbiciune, nu știu dacă acum sunt bine. Bărbații s-au adaptat mai ok”, a povestit Xonia, potrivit protv.ro.