Xonia la un pas să cedeze emoțional. În ce hal a ajuns vedeta de când a fost prinsă poliție băută la volan: „Sunt traumatizată”

Xonia a ajuns în ultimul hal de când a fost oprită de poliție. Artista a povestit că a ajuns la capătul puterilor.

04 iul. 2023, 23:56
Xonia la un pas să cedeze emoțional. În ce hal a ajuns vedeta de când a fost prinsă poliție băută la volan: „Sunt traumatizată”
Xonia la un pas să cedeze emoțional. În ce hal a ajuns vedeta de când a fost prinsă poliție băută la volan: „Sunt traumatizată”

În data de 23 iunie, Xonia a fost oprită în trafic pentru un control de rutină, însă oamenii legii au avut parte de o surpriză, vedeta era sub influența acloolului. Mai mult de atât, aceasta a ieșit și pozitivă la drugtest, se pare că ar fi consumat cocaină. Artista se luptă acum să își demonstreze nevinovăția, motiv pentru care a fost la mai multe clinicii din București pentru a face mai multe analize.

Citește și: Xonia primele declarații după ce a fost prinsă beată și drogată la volan! Ce explicații a dat vedeta

De curând, Xonia a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre cât de grea este situația prin care trece în ultimele săptămâni. Vedeta susține că ar fi consumat doar un pahar de vin, cu șase ore înainte de a se urca la volan, însă atunci când vine vorba despre droguri nici nu poate intra în discuție așa ceva, deoarece ea nu consumă deloc.

De asemenea, Xonia a mai explicat că este extrem de afectată de modul în care a fost abordat acest subiect în presă. Ea a încercat să justifice faptul că problema ei de sănătate, pe care o știe toată lumea, nu îi permite în niciun chip să consume droguri.

„Sunt foarte supărată. Nu am fost nici beată, nici drogată. Nu am consumat droguri în viața mea. Am și o problemă de sănătate și nu aș putea să fac asta nici prin absurd. De o săptămână nu pot să mai dorm, iau calmante. Sunt traumatizată de ce s-a scris în presă”, a afirmat Xonia.

Xonia a venit în emisiunea lui Măruță, însoțită de avocata sa care a dat câteva detalii din anchetă.

„I-a ieșit o alcoolemie de 0.25 în aerul expirat. Înseamnă că a băut un pahar cu vin seara, cu șase ore înainte. Dacă știa, nu s-ar mai fi urcat la volan. La testul drog din salivă a ieșit prezență substanță activă cocaină. Jumătate dintre testele făcute de Poliția Română anul trecut au ieșit fals pozitive. Sunt oameni afectați de rezultatele false ale acestor teste”, a explicat avocata Xoniei.

La acel moment s-a vorbit și despre permisul vedetei, un act cu care aceasta nu ar putea conduce pe teritoriul României. Avocata sa a explicat și acest aspect:

„Ea deține un permis de Australia, care este valabil pe teritoriul României, însă trebuie să obții un permis internațional, pe care ea îl are, dar ea nu l-a avut la ea, nu știa că îi trebuie”.

Citește și: Xonia, prinsă beată și drogată la volan. Cântăreața nu avea voie să conducă în România