Xonia, prinsă beată și drogată la volan. Cântăreața nu avea voie să conducă în România

Xonia, prinsă beată și drogată la volan. După cazul Anei Morodan, care a cutremurat o țara întreagă, o nouă vedetă a călcat strâmb. Este vorba despre o cunoscută cântăreață, care a fost trasă de dreapta de un echipaj de poliție pe o stradă din Sectorul 2. După verificări, Poliția a constatat că nu avea nici dreptul de a conduce în România.

23 iun. 2023, 09:17
Xonia, prinsă beată și drogată la volan. Cântăreața nu avea voie să conducă în România
Xonia, prinsă beată și drogată la volan

Xonia, prinsă beată și drogată la volan. În cursul acestei dimineți, în urmă cu doar câteva ore, artista a fost trasă pe dreapta de un echipaj de Poliție din București.

Xonia, prinsă beată și drogată la volan

La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României„,  a transmis Poliția Capitalei.

Cântăreața s-a ales cu dosar penal. „În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, conform comunicatului transmis de Brigada Rutieră.

Citește și: Xonia spune tot despre relaţia cu TJ Miles. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi la Survivor România 2022 VIDEO

Xonia se împacă cu fostul iubit?

Cu toate că s-a întors de curând în țară, aceasta va face din nou o vizită peste ocean, acolo unde se află chiar fostul partener, cu care a rămas în relaţii foarte bune. Recent, artista a făcut dezvăluiri despre bărbatul care a fost împreună o bună perioadă de timp.

În America mă voi vedea cu toți prietenii mei. Am rămas cu fostul iubit într-o relație de prietenie. În general, după ce ai iubit pe cineva, îți rămâne o parte din suflet la acea persoană. După mulți ani de zile din momentul finalizării unei relații, unde doi oameni au decis că nu se mai potrivesc, se poate că aceștia să rămână prieteni”, a declarat Xonia, la Antena Stars.