Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, detalii despre experiența traumatizantă din orfelinat: „Am crescut precum animalele. Eram bătut și nu știam de ce”

Zanni, câștigătorul "Survivor România 2021" și prezentator al "Survivor Extrashow 2022", a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viața pe care a avut-o până la șase ani, când a stat într-un orfelinat.

23 feb. 2022, 09:39
Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, detalii despre experiența traumatizantă din orfelinat: „Am crescut precum animalele. Eram bătut și nu știam de ce”

Experiența trăită de Zanni a fost una cu adevărat traumatizantă. Ajuns acum la 24 de ani, Zanni povestește despre abuzurile la care el și alți copii au fost supuși în orfelinat.

Artistul își aduce aminte că erau mereu treziți la o anumită oră, aveau program fix, li se dădea de mâncare, erau spălați laolaltă, fete și băieți, cu furtunul, „ca la Auschwitz”, și erau bătuți fără să știe pentru ce.

Zanni: „Am crescut precum animalele”

„În orfelinat, eram crescut precum animalele. Ți se dădea mâncare, erai bătut dacă nu înțelegeai ceva. (…) Ne luau la capace, ne culcau și ne trezeau la un program anume. Eram fix ca un animal. Nu conștientizam nimic. Nu știam de ce sunt lovit. Sunt convins că și acum se mai întâmplă asta la noi în țară. Copiii sunt abuzați sau nu sunt îngrijiți cum trebuie. Până la vârsta de 9 ani am crescut ca un copil naiv. Mi-era frică să-i spun cuiva că e prost. Mă uit acum la cei mici că înjură lejer de la vârsta de 5 ani. Chiar fumează. E grav. Prima dată am spus într-un parc cuvântul prost, când mă jucam cu lopățelele în nisip. Și de frică m-am uitat în stânga și-n dreapta. Credeam că m-a auzit cineva. Atât de naiv eram când eram mic, chiar speriat de bombe. Acum nu mai las pe nimeni să mă calce în picioare”

, a explicat cântărețul.

Cu toate că mai apoi a fost adoptat și a avut o viață complet diferită, Zanni nu poate uita momentele dureroase petrecute în orfelinat.

„Eu până la șase ani n-am știut nimic despre mine. N-am știut dacă sunt băiat sau fată. În orfelinat ne băgau la duș pe toți și ne spălau ca la Auschwitz cu furtunul. Nu știam ce-i aia, fată sau băiat. Nu știam că există mamă sau tată. Nu știam nimic, doar urmăream un program. Nu știam când e ziua mea, nu m-am bucurat niciodată la un cadou. Sentimentele astea de bază pe care trebuie să le aibă un copil de obicei, eu nu le aveam”, a mai declarat Zanni în emisiunea „La Măruță”.

Citește și Zanni, fost concurent la Survivor, despre secretul succesului în online: „Trebuie să fii cât mai penal posibil. Să oripilezi omul care te ascultă”

Citește și Zanni şi Alexandra Stan au avut o relaţie: „A fost la Survivor, la început”