O nouă idilă la Survivor România. Cătălin Zmărăndescu și Natalia Duminică, noul subiect de bârfă printre concurenți

Tensiunile ating cote maxime în show-ul fenomen de la PRO TV. Cuvintele dure și presupunerile de tot felul și-au făcut loc printre concurenții de la Survivor România.

23 feb. 2022, 11:14
O nouă idilă la Survivor România. Cătălin Zmărăndescu și Natalia Duminică, noul subiect de bârfă printre concurenți

La scurt timp după ce Alexandru Nedelcu a aruncat cu cuvinte grele la adresa Laurei Giurcanu, a venit rândul lui CRBL să facă anumite presupuneri despre colegii de la Survivor România. Pe când se afla în exil, artistul a declarat că i s-a părut ciudată apropierea Nataliei Dumică de luptătorul Cătălin Zmărăndescu.

CITEȘTE ȘI: Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, detalii despre experiența traumatizantă din orfelinat: „Am crescut precum animalele. Eram bătut și nu știam de ce”

”Asta este izolarea, așa au vrut colegii noștri simpatici, mai special, colega mea. Nu o vad pe Natalia atât de malefică încât să mă nominalizeze pe mine la acest exil, doar ca să intre în grațiile echipei lui Cătălin cu care ea a avut câteva beef-uri (n.r. neînțelegeri), de unde ea a fost înlăturată. Pentru că, atunci când am plecat de acolo, l-am văzut pe Cătălin cum o ținea de gât pe Natalia, fapt care mi-a dat de gândit. Oricum, sincer nu mă interesează deocamdată, pentru că cine sapă groapa altuia, va cădea singur în ea. E simplu”, a mărturisit CRBL.

CITEȘTE ȘI: Ce studii are Daniel Pavel de la Survivor România. Puţini ştiu acest lucru despre prezentator

Momente de panică la Survivor România

Momente de panică la Survivor România. Înaintea Jocului de Comunicare, Războinicii au avut parte de momente palpitante şi s-au speriat foarte tare. În toiul nopții, Ramona Crăciunescu a fost găsită leșinată. Colegii ei au anunţat imediat medicul şi a fost transportată de urgență la spital. Însă, înainte ca echipajul să ajungă, Războinicii au încercat să aibă grijă de ea.