Zanni a vrut să se sinucidă. Ce l-a determinat să recurgă la un asemenea gest

Zanni a reușit să câștige simpatia publicului și are o mulțime de urmăritori pe rețelele de socializare. Cu toate că pare de neoprit și este foarte puternic, cântărețul a avut parte de perioade mai puțin plăcute, în care chiar a intenționat să își ia viața.

01 nov. 2022, 12:34
Zanni a vrut să se sinucidă. Ce l-a determinat să recurgă la un asemenea gest

Zanni a reușit să câștige simpatia publicului și are o mulțime de urmăritori pe rețelele de socializare. Chiar dacă e mai mereu cu zâmbetul pe buze, viața lui nu a avut doar părți roz. Cântărețul a vrut în trecut să se sinucidă.

Zanni a vrut să își pună capăt zilelor. Ce l-a determinat să recurgă la un asemenea gest

Puternic și luptător. Așa îl știe toată lumea pe Zanni, însă puțini știu că în trecut acesta nu era deloc mulțumit cu viața pe care o avea, fiind la un pas să își ia viața. Acesta se simțea marginalizat, din cauza faptului că stătea la cămin.

„Stăteam într-un cămin în care era tot disconfortul. Aveam momente în care voiam să mă sinucid. Nu-mi plăcea acasă, nu-mi plăcea viața mea, deloc. Singurul meu moment în care mă recream era fix după școală.
Fugeam repede undeva cu tovarășul meu să facem poze că începuse viața virtuală. Eu, neavând viață socială că lumea mă marginaliza că stăteam la cămin”, a povestit acesta pentru wowbiz.ro.

După o copilărie prin orfelinate, Zanni și-a achiziționat casa mult dorită

Cântărețul a fost afectat de copilăria pe care a avut-o. Acesta a crescut în orfelinat.

„Am crescut în șase cămine, fără părinți și m-au dat afară de peste tot, eram nebun când eram mic”, a spus Zanni în urmă cu mult timp.

Cu toate acestea a luptat din greu să se autodepășească și să devină cea mai bună variantă a lui. După muncă și răsflată. Spunem asta pentru că artistul a reușit să își strângă bani și să își cumpere propria locuință.

„Sunt la casa mea!! Sunt prea fericit. S-a intamplat tot atat de repede. Mi-era greu sa cred ca o sa am apartamentul meu, dar pai si casa si masina. Va multumesc voua pentru ca l-ati iubit pe Zanni exact asa cum este el, cu rele si mai rele.. pot sa zic ca-s multumit, implinit si fericit. Sa vedem cat va dura”, a scris Zanni pe contul lui de socializare, bucuros de reușită.

Citește și: Simona Gherghe a izbucnit în lacrimi. De ce surpriză a avut parte la emisiunea „Mireasa”

Citește și: Bat clopotele de nuntă în familia Sterp. Iancu ar fi cerut-o de soție pe iubita lui, Denisa Coțolan