Zanni şi Alexandra Stan au avut o relaţie: „A fost la Survivor, la început”

Zanni şi Alexandra Stan au avut o relaţie. Cei doi au participat la Survivor România 2021, unde au fost coechipieri la Faimoşi. De altfel, tânărul a fost cel care a plecat acasă cu trofeul şi marele premiu.

17 ian. 2022, 09:23
Zanni şi Alexandra Stan au avut o relaţie: „A fost la Survivor, la început”
Zanni şi Alexandra Stan au avut o relaţie

Zanni şi Alexandra Stan au avut o relaţie. Câştigătorul Survivor România 2021 a acceptat provocarea sosurilor picante de La Măruță și a dezvăluit lucruri. Unul dintre ele i-a surprins pe toți când a spus că între el și Alexandra Stan a fost o conexiune.

Citeşte şi: Zanni a bătut palma cu PRO TV pentru Survivor 2022! Celebrul câștigător va avea un rol special în concurs

Zanni şi Alexandra Stan au avut o relaţie

Eu cu Alexandra Stan am avut o relație la Survivor la început, ne-am declarat niște chestii, nu ne-am pupat. (…) E ușor să îmi placă o femeie, dar nu mă îndrăgostesc, nu vreau o relație. (…) Nu mi-ar plăcea să am o relație cu nimeni. (…) Încă mai țin la Ana Porgras, iubirea e de mai multe feluri. Cu ea am avut cele mai multe legături. Orice s-ar fi întâmplat, ea este.

Cel care l-a dezamăgit la fosta ediție Survivor este JADOR, pe care îl considerră limitat, ignorant și gălăgios, îi e antipatică Elena Marin, fostă concurentă în sezonul trecut, iar pe Cosmin Stanciu îl crede „cel mai adevărat.

Zanni îi face praf pe Faimoşii Survivor România 2022

Zanni îi face praf pe Faimoşii noului sezon Survivor România. Artistul a vrut să afle părerea fanilor lui despre vedetele care vor concura pe traseu.

Bănuiesc că aţi văzut deja castingul pentru următorul sezon Survivor România 2022. Aş vrea să îmi spuneţi dacă vi se pare interesant şi ce părere aveţi, pentru că mie nu mi s-a părut deloc interesant.

Secretul unui sezon Survivor este castingul, iar ei nu o să facă un casting cum vor ei pentru că nu o să vină oricine să îşi rupă picioarele pe acolo. O să vină necăjiţii care nu au mai apărut la TV de mult timp şi a uitat lumea de ei. O să facă compromisul ăsta şi asta e.

Ce vă rog eu din tot sufletul este să nu judecaţi dinainte, că aşa aţi spus şi despre mine când am apărut în castingul de anul trecut, că „ce caută c****ul ălă acolo?”. Deci nu mai judecaţi, că poate sunt nişte balauri în interior”, a spus Zanii pe reţelele de socializare.