Zanni, detalii din viața intimă. Ce dezvăluiri i-a făcut Biancăi Drăgușanu: „Mereu m-am combinat cu femeie de 35 – 40 de ani”

Zanni, detalii din viața intimă. Fostul concurent de la Survivor România a fost mereu ca o carte deschisă pentru fani, însă privind viața personală, s-a destăinuit mai greu. Ei bine, Bianca Drăgușanu l-a făcut să dea tot afară din casă.

03 mart. 2023, 09:37
Zanni, detalii din viața intimă. Ce dezvăluiri i-a făcut Biancăi Drăgușanu: „Mereu m-am combinat cu femeie de 35 – 40 de ani”
Zanni, detalii din viața intimă

Zanni, detalii din viața intimă. Tânărul  a recunoscut că mereu s-a combinat cu femei mai mature și mărturisește că niciodată nu a ales partenere mai mari de 40 de ani. Deși nu a dus lipsa sexului frumos în viața lui, mărturisește că încă nu s-a îndrăgostit și nu a iubit cu adevărat. Multe dintre relațiile pe care le-a avut au fost superficiale și niciodată oficiale.

Citește și: Zanni nu se lasă și intră din nou în ringul de box. Cu ce adversar periculos se va lupta

Zanni, detalii din viața intimă

Sexy înseamnă în primul rând aspect, dar după pentru mine sexy mai înseamnă și altceva: Femeia, cu cât e mai matură și mai capabilă, atunci e sexy. Sexy la prima vedere da, dar după când o vezi cum se mișcă, cum reacționează cum se comportă – asta mă atrage pe mine la o femeie.

 Dacă o văd că e copilă, astea care zâmbesc oriunde și se împrietenesc cu oricine, ele sunt ca muzica comercială, o ascultă toată lumea. Așa și femeile, cu cât sunt mai accesibile, sunt plictisitoare. Deci sexy e o femeie matură.

Mereu m-am combinat cu femeie de 35 – 40 de ani, dar nu m-am dus nici atât de mult pentru că după 40 de ani nu mai e același lucru. E de apreciat o femeie la 40 de ani care se menține. Dar mereu cam pe acolo am oscilat, pe la 35 de ani.

Nu m-am îndrăgostit niciodată. Eu nu am avut relații serioase. Întotdeauna, mai mult decât beneficii cumva, dar niciodată nu am spus că una e iubita mea. Nu am găsit persoana să spun că asta e a mea și eu al ei. Nu au fost relații pe care să ni le asumăm„, a povestit Zanni, la Detectorul de minciuni.

Pe când avea vreo 20 de ani, Zanni a povestit că a fost înșelat de o fată pe care simțea că o place. Se îndrăgostiseră rapid, iar după o întâlnire, a invitat-o pe la el. A întârziat timp de câteva minute, iar după un timp s-a trezit cu o filmare cu ea alături de un alt băiat.

Eram destul de mare, pe la 20 – 21 de ani. Mă îndrăgostisem de una, am ieșit cu ea în parc. Am ieșit în IOR când stăteam la cămin și eram sărac de mâncam pământul. M-am îmbrăcat, m-am dat cu parfum, m-am dus în IOR și m-am îndrăgostit de ea. Ne-a sărutat acolo ca doi proști în frig și după ne-am dus acasă.

A doua zi a venit să doarmă la mine. O așteptam frumos, mă aranjam și tot nu ajungea. Trebuia să vină în vreo 20 de minute, dar trecuse o oră și eram convins că a pățit ceva. Mă gândeam să pornesc spre ea. Mi-a dat apoi mesaj un videoclip și se pupa cu unu într-un local. Am fost șocat„, a povestit Zanni în emisiunea Detectorul de minciuni.