Zanni, implicat într-un accident rutier. Îşi cumpărase maşina de doar o săptămână

Ghinion curant pentru Zanni. Cântărețul a reușit deja să-şi avarieze mașina cea nouă. Incidentul a avut loc într-o parcare.

15 oct. 2022, 19:46

Zanni şi-a avariat maşina. Cântăreţul le-a arătat fanilor, într-o postare pe Instagram, cum arată maşina pe care şi-a cumpărat-o recent şi care acum este avariată.

Citeşte şi: Zanni l-a bătut pe Gheboasă în cușcă în Gala RFX. Cum a decurs lupta dintre cei doi: „A luat și el, am luat și noi!”

„Prima pagubă s-a produs. Am intrat într-o parcare, când am vrut să plec m-a blocat unu. Singura ieșire, că mă grăbeam, era pe lângă un copac și cumva părea că am loc și aveam loc, dar uite că m-am zgâriat. Nu e vorba de un accident sau ceva, conduc foarte bine pentru o săptămână, dar am julit-o de un copac. Am văzut că îl ating și nu aveam cum să îl evit și am trecut. (…) Am zgâriat mașina pe o parte, am auzit că se ia la șmirghel”, le-a mărturisit Zanni urmăritorilor săi de pe Tik Tok.

@zannidache #zanni #foryoupage #foryou ♬ sunet original – Zannidache Robert Edmond

Citeşte şi: Zanni resimte încă efectul traumelor din copilărie: „Nu mă pot ataşa de nimeni pentru că am fost respins de toţi. Aş vrea să iubesc nebuneşte, dar nu pot decât să mă uit cu dispreţ la toată lumea”