Zanni resimte încă efectul traumelor din copilărie: „Nu mă pot ataşa de nimeni pentru că am fost respins de toţi. Aş vrea să iubesc nebuneşte, dar nu pot decât să mă uit cu dispreţ la toată lumea”

Curajul și determinarea de a participa la Survivor România, unul dintre cele mai provocatoare reality show-uri, i-au adus faima şi aprecierea publicului. Zanni s-a întors din Republica Dominicană cu marele premiu pe care l-a investit cu chibzuinţă.

22 iul. 2022, 10:53

S-ar putea spune că are tot ce-i trebuie, succes, bani, faimă. Dar Zanni recunoaşte că este măcinat de o problemă emoţională ale cărei rădăcini se află în copilăria petrecută la orfelinat: „Eu nu mă pot ataşa sufleteşte de nimeni. de mic am fost respins, am fost anihilat de toţi”. 

Zanni a avut o copilărie extrem de grea, dar mereu a visat să își depășească condiția, iar într-un final chiar a reuşit. După ani de muncă, Zannidache a ajuns să trăiască viața la care a visat dintotdeauna. După „Survivor”, Zanni a început să fie cooptat în tot mai multe proiecte TV care i-au adus un plus de imagine. Ba, chiar a avut și propria lui emisiune la PRO TV. Dar deşi pe plan profesional îi merge excelent, pe plan personal lucrurile stau altfel.

Şi asta întrucât traumele din copilărie şi-au pus amprenta asupra personalităţii sale, iar faptul că a fost respins de părinţi, de cei de la orfelinat şi de mulţi alţi oameni din jurul lui nu avea cum să rămână fără consecinţe. Zannidache și-a pierdut încrederea în oameni, iar azi nu se mai poate ataşa de nimeni. Nu este un lucru pe care-l face conştient, spune tânărul, ci unul care se întâmplă automat.

Citeste si Zanni, dezvăluiri despre situația sa financiară: „Nici nu mai verific banii când intră în cont. La modul ăsta, îmi e atât de ușor și lejer că nici nu mă uit”

Marea dramă a lui Zanni: are de toate, mai puţin echilibru emoţional

Zanni şi-a deschis sufletul în emisiunea moderată de Cătălin Oprişan şi a făcut o serie de dezvăluiri care-ţi fac pielea de găină.

Îmi lipsesc multe din punct de vedere sufletesc. Eu nu pot să iubesc, nu pot să mă atașez de oameni. Chiar aş vrea să am persoane lângă mine la care să pot să mă uit cu drag. Toate așteptările mele au fost spulberate. De mic copil eram anihilat din orice punct de vedere şi m-am obișnuit. Eu vreau să mă schimb, dar asta nu e o chestie pe care o faci că vrei. Eu vreau să mă ataşez de oameni, vreau să-mi găsesc o iubită, să o iubesc să fiu nebun după ea, dar mă uit cu dispreț la toată lumea. Eu vreau să schimb asta, că nu o fac intenționat, e o chestie automată. Am fost respins încontinuu în copilărie de toată lumea”, a povestit Zanni.

@antenasport ZANNI, mărturisiri din copilărie: „Mă uit cu dispreț la oameni, dar vreau să schimb asta!” #zanni #zannidache ♬ original sound – AntenaSport

Citeste si Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, detalii despre experiența traumatizantă din orfelinat: „Am crescut precum animalele. Eram bătut și nu știam de ce”