Zanni vrea din nou bătaie la RXF! Ce spune trapperul după ce l-a făcut praf pe Gheboasă

Zanni este pregătit să reintre în cușca MMA de la RXF. Anul trecut trapperul l-a făcut praf pe Gheboasă, iar acum vrea să înfrunte un alt adversar. Iată care e motivul pentru care vrea să se bată.

26 iun. 2023, 13:37
Zanni vrea din nou bătaie la RXF! Ce spune trapperul după ce l-a făcut praf pe Gheboasă
Zanni vrea din nou bătaie la RXF! Ce spune trapperul după ce l-a făcut praf pe Gheboasă

După ce la bătut măr pe Gheboasă anul trecut, Zanni este pregătit să se întoarcă în ringul MMA de la RXF. Câștigătorul din sezonul doi Survivor România este gata să înfrunte orice adversar și nu are pic de teamă.

Citește și: Zanni, detalii din viața intimă. Ce dezvăluiri i-a făcut Biancăi Drăgușanu: „Mereu m-am combinat cu femeie de 35 – 40 de ani”

În trecut, mai exact un an în urmă, acesta s-a luptat în cușca RXF cu Gheboasă pe care l-a făcut praf în doi pași și trei mișcări. Se pare că, de curând, trapperul care s-a despărțit de gașca lui Alex Velea a fost contactat de către organizatorul evenimentelor RXF, Sebastian Vieru, care i-a propus să se mai lupte într-o gală, iar artistul nu a stat deloc pe gânduri și i-a dat un răspuns afirmativ.

„I-am zis: Măi, Vieru! Eu îs dispus pentru că eu am pierdut bani în gala care a fost. Păi n-am fost în ea, eu voiam. Nu mi-a găsit adversar pentru gala care a fost pe 6 iunie și acuma va fi în octombrie. Nu pot să dau nume”, a declarat Zanni în vlogul său de pe YouTube.

Zanni a mărturisit că își dorește să fie vorba despre un main event și că, de asemenea,ar fi încâtat dacă ar putea să se ia la pumni cu cineva care activează tot în industria muzicală.

„Dacă nu este main event, dacă nu merg pe ambiție și merg pe ceva doar de bani…Ei nu vor să mă bage cu cineva ușor. Vor să mă bage cu oameni cu mai multe avantaje decât mine”, a completat Zanni.

Cântărețul a explicat că nu are pretenții cu privire la adversarul pe care îl va avea. Acesta a explicat că unul dintre motivele principale pentru care vrea să participe, separat de satisfacția personală, are legătură cu aspectele financiare.

Trapperul a comentat și câteva din meciurile care au avut loc până acum. Zanni a spus că a fost ușor dezamăgit de Raul Dan, cel care l-a confruntat pe Alex Zănoagă în confruntarea de acum două săptămâni. Supraviețuitorul a spus că adversarii s-au respectat prea mult în timpul galei și că el ar vrea să vadă la RXF persoane care merg să se bată pe bune. Din categoria asta l-a surprins în mod plăcut Fachirul din Periș, printre alții.

Citește și: Zanni a vrut să se sinucidă. Ce l-a determinat să recurgă la un asemenea gest