Zăvoranu, declaraţii-şoc despre Patriarhul Daniel: Eu încercam să trag de fustă, el îmi zâmbea

Oana Zăvoranu a făcut declaraţii uluitoare la adresa Patriarhului Daniel. Zăvoranca susţine că acesta i-ar fi zâmbit cu subînţeles la o întâlnire, în urmă cu câţiva ani. 

RomaniaTV.net
26 aug. 2012, 07:53
Zăvoranu, declaraţii-şoc despre Patriarhul Daniel: Eu încercam să trag de fustă, el îmi zâmbea

Oana Zăvoranu spune că acest lucru s-ar fi întâmplat  atunci când a descins la Iaşi cu actorii din serialul „Numai iubirea”, a cărei protagonistă era, în cadrul unui „pelerinaj” făcut prin toată ţara ca să-şi cunoască fanii.

„Eram cu Papadopol, Corina Dănilă, Bordeianu şi Adela Popescu. Am mers la această Biserică din Iaşi unde Daniel Patriarhul era cel mai mare preot al Moldovei. Avea o slăbiciune pentru mine. A fost drăguţ în mod special cu mine. Eram cu o fustă foarte scurtă, mai decoltată, stăteam picior peste picior şi încercam să trag de fustă iar el îmi zâmbea”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Cancan.

„S-a pozat cam mult cu mine, probabil că am fost mai mult pe gustul Preafericitului, decât ceilalţi. Toţi îmi spuneau că sunt atât de demonică încât l-am îmbârligat şi pe părinte”, a mai spus Oana.

Cât despre faptul că Patriarhia ar vrea să pună mâna pe cimitirele private, inclusiv al Mărioarei, Oana i-a transmis un mesaj Patriarhului: „Nicio şansă! Dacă e pe mocangeală, n-au nicio şansă cu Mărioara. Trebuie să scoată banii.”