Zece case, străzi, subsoluri şi beciuri au fost inundate în judeţul Prahova. Pompierii continuă intervenţiile

Zece case, dar și mai multe subsoluri, beciuri și străzi au fost inundate în județul Prahova, în urma ploilor torențiale din ultimele 24 de ore, pompierii continuând să intervină cu motopompe pentru evacuarea apei.

RomaniaTV.net
09 iun. 2017, 08:01
Zece case, străzi, subsoluri şi beciuri au fost inundate în judeţul Prahova. Pompierii continuă intervenţiile

Potrivit unui bilanț făcut public, vineri, de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, în urma ploilor din ultimele 24 de ore au fost inundații în orașele Ploiești, Sinaia, Urlați, Băicoi, dar și în comunele Bărcănești, Berceni și Târgșorul Vechi.

Zece case au fost inundate, fiind vorba despre două locuințe din Ploiești, trei din Bărcănești, patru în satul Strejnicu din comuna Târgșorul Vechi și una din satul Corlătești, comuna Berceni.

Citeşte şi Accident grav în Prahova, o maşină s-a ciocnit cu un TIR. Un tânăr de 35 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD

De asemenea, pompierii au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei dintr-un demisol, dar și din mai multe beciuri și subsoluri, printre imobilele afectate fiind și cele în care funcționează Serviciul Județean de Ambulanță Prahova și Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, conform datelor furnizate, joi, de ISU Prahova.

Totodată, pompierii prahoveni au intervenit pentru a evacua apa de pe partea carosabilă din localitatea Sinaia, strada Cumpătul, fiind inundată pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

La această oră, se acționează în continuare cu motopompe pentru evacuarea apei dintr-un beci, din două gospodării și o bucătărie de vară, intervențiile având loc în comuna Bărcănești, sat Tătărani.