O blondă din showbiz-ul românesc pregăteşte o nuntă de zile mari: Meniu de fiţe şi zece domnişoare de onoare

Sânziana Buruiană are de doi ani o relaţie cu fotbalistul Nicolae Zuluf, iar mult aşteptata nuntă va avea loc în această toamnă.

RomaniaTV.net
06 aug. 2015, 15:24

Pe cât de aşteptată, pe atât de amânată este nunta dintre Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf. Sânziana încearcă să ţină secrete cât mai multe detalii despre apropiata nuntă, însă câteva amănunte tot au fost aflate. Potrivit surselor spynews.ro, nunta va avea loc în luna octombrie, iar petrecerea va fi una foarte grandioasă.

Vezi şi Sânziana Buruiană, la un pas să îşi rupă GÂTUL în direct. A călcat strâmb şi s-a prăvălit pe scări VIDEO

Sânziana vrea să aibă nu mai puţin de zece domnişoare de onoare, sute de invitaţi şi două rochii de mireasă, una de prinţesă şi una tip corset, pe care le va face, special pentru ea, chiar naşa mirilor, proprietara unui atelier de haine. A fost stabilit şi meniul, care îmbină bucătăria italiană cu cea tradiţional, iar mâncărurile de fiţe, precum rulourile cu somon şi mozzarela cu tot felul de sosuri sunt completate cu tradiţionalele sărmăluţe, mămăliguţă şi ardei iute. Totul va fi asezonat cu băuturi care mai de care mai scumpe, cocktail-uri de fiţe, pregătite de un specialist în domeniu.

Citeşte şi Sânziana Buruiană, însărcinată? „Doamne ajută, să am doi Zulufei!”

De cum am stabilit toate detaliile de la restaurantul unde va avea loc petrecerea, au început senzațiile tari, mai ales că ziua aceea va fi una plină, urmând să facem și cununia civilă și cea religioasă, iar apoi petrecerea. Mi-am dat seama că acum știu că mi-am găsit bărbatul potrivit pentru că îmi văd viitorul alături de el, că sunt pregătită să înfruntăm viața împreună. Iar iubitul meu m-a făcut să văd că o poveste de dragoste nu este cea spusă, ci cea trăită.

Nu am fost, până să îl cunosc pe el, genul de persoană care abia așteaptă să se mărite, dar viața e surprinzătoare și Dumnezeu îți stabilește destinul la momentul potrivit, atunci când consideră că este pregătit„, a declarat Sânziana Buruiană.