Zece mici bucurii care te fac să te duci la serviciu

Iată 10 motive, dintre multe altele, care pot combate cu uşurinţă toate motivele care te fac să deteşti zilele de lucru!

12 aug. 2014, 03:32
Zece mici bucurii care te fac să te duci la serviciu

1. Ocazia perfectă să îţi etalezi noua pereche de pantofi…sau orice altă piesă vestimentară! Recunoaşte, abia aştepţi să încalţi la birou noua pereche de pantofi stiletto, spre admiraţia colegelor tale, care îţi fac numeroase complimente. Cine nu iubeşte complimentele?

2. Consiliere fashion sau beauty gratuită…şi uneori nesolicitată. Eşti nehotărâtă ce rochie să îţi cumperi? Nu-i nimic, colegele tale abia aşteaptă să îşi dea cu părerea. Din păcate, unele dintre ele dau sfaturi nesolicitate…şi proaste! „Vaaaai, eu nu aş putea să port aşa ceva niciodată!”

3. Ai cu cine să discuţi ultimul episod din serialul preferat. Iubitul tău se uita la un meci de fotbal iar tu erai în camera alăturată, în extaz…şi agonie, pentru că aveai cu cine să comentezi ultimele întâmplări din serialul tău favorit. Nu-i nimic, a doua zi, la cafea, veţi avea un subiect de conversaţie extrem de plăcut!

10 tipuri de colegi pe care ii detesti

4. Schimbul de mâncare de la prânz. Deşi ai venit cu prânzul la pachet, de acasă, nu există zi în care să nu vă înfruptaţi una de la cealaltă şi în care să nu faceţi schimb de reţete. Tu te ocupi de salate, una dintre fete face nişte deserturi senzaţionale iar alta e responsabilă de confort food.

5. Amenajarea biroului. Este îndotdeauna reconfortant să ai un spaţiu personal pe care să îl amenajezi şi apoi reamenajezi şi tot aşa. Chiar dacă lucrezi într-un open office, tot găseşti tu câteva schimbări adorabile de făcut…lunar!

Vezi 10 mici bucurii ale vietii de birou pe cosmopolitan.ro