Zece mii de pachete cu ţigări, găsite într-o maşină parcată pe o stradă din Suceava

Zece mii de pachete de ţigări au fost descoperite de poliţiştii suceveni, în noaptea de joi spre vineri, într-un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Suceava, doi tineri fiind cercetaţi în acest caz pentru contrabandă.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 12:44
Zece mii de pachete cu ţigări, găsite într-o maşină parcată pe o stradă din Suceava

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Suceava, un echipaj al Serviciului de Intervenţie Rapidă Suceava, care patrula în municipiul Suceava, a observat un autoturism parcat pe o stradă, în apropierea căruia se aflau doi tineri care, la vederea echipajului, s-au îndepărtat de maşină.

În urma verificării autoturismului, care avea numere provizorii, în interior s-au observat mai multe colete împachetate în folie de plastic neagră.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului Investigarea Fraudelor, care a descoperit că în autoturism se aflau la 20 de colete ce conţineau 10.000 de pachete cu ţigarete, având timbre fiscale de Republica Moldova.

Cei doi tineri, unul în vârstă de 25 de ani din Salcea şi celălalt de 20 de ani din Adâncata, sunt cercetaţi pentru contrabandă.

Autoturismul în valoare de 4.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul IPJ Suceava, iar cele 10.000 de pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 100. 000 de lei, au fost confiscate.