Zeci de interlopi s-au adunat în Ploieşti pentru a aştepta o familie rivală care i-a provocat

Situație tensionată în Ploiești. Zeci de persoane de etnie rromă s-au strâns de mai bine de 4 ore în oraș, de unde au lansat o serie de amenințări la adresa unor persoane din Valea Călugărească., scrie Ziarulincomod.

RomaniaTV.net
25 oct. 2020, 13:59

Se pare că totul ar fi pornit în urma unor postări pe rețelele de socializare ale membrilor unor familii din Valea Călugărească adresate unor persoane cunoscute ca făcând pare din lumea interlopă din Ploiești. Aceștia au lansat mai multe amenințări și jigniri la adresa celor din Ploiești, iar cei din urmă au răspuns provocărilor prin mai multe live-uri făcute pe Facebook la Sala Sporturilor, susținând că îi așteaptă să pună în practică amenințările despre care vorbeau în postările respective.

Astfel, zeci de persoane din lumea interlopă ploieșteană s-au strâns de mai bine de 4 ore și îi așteaptă pe cei care i-au provocat.

În tot acest timp se pare că Poliția Prahova nu a luat atitudine pentru a stopa tensiunile care ar putea degenera într-un amplu conflict, dovadă fiind faptul că familiile celor implicați se tot adună pe străzile din Ploiești, dar în niciuna dintre imaginile postate pe Facebook nu se vede vreun reprezentant al forțelor de ordine.

Citeşte şi: Amenzi record pentru încălcarea regulilor pandemiei. Descinderi în 1.800 de restaurante, 680 de români amendaţi că n-au purtat mască