Zeci de maşini vandalizate în Constanţa. Poliţia caută faptaşii

Alertă la Constanța. Zeci de șoferi s-au trezit cu mașinile vandalizate. Indivizi necunoscuți au tăiat cauciucurile. Potrivit martorilor, tăieturile ar fi fost făcute cu cuțitul.

24 sept. 2023, 16:14
Zeci de maşini vandalizate în Constanţa. Poliţia caută faptaşii

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce anvelopele de la peste 20 de maşini parcate într-o zonă a municipiului Constanţa au fost tăiate. Atacul a avut loc în timpul nopții. Proprietarii și-au găsit mașinile vandalizate de dimineață, unii alertați de vecini.

Citeşte şi: Accident grav pe Defileul Jiului. Sunt cinci victime, unul dintre autoturisme s-a răsturnat

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că peste 20 de alte autoturisme, parcate pe strada Şoseaua din Vii şi pe străzile învecinate, prezintă distrugeri la anvelope”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Citeşte şi: Hoţ prins cu focuri de armă pe DN1. Furase o maşină din parcarea unui mall din Bucureşti după ce a lovit o femeie

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere şi continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea autorilor acestei fapte.

Proprietarii mașinilor au fost sfătuiți de polițiști să pună mașinile pe cric pentru a nu se distruge și jantele. Oamenii legii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere și speră să-i prindă pe huligani cat mai repede.


Calendar 2024
Calendar 2024