Zeci de străzi din Ploieşti, nedeszăpezite de operatorul Rosal Grup, municipalitatea nu va plăti

Zeci de străzi din municipiul Ploieşti au fost lăsate nedeszăpezite de operatorul Rosal Grup, care are contract pentru salubritate şi deszăpezire cu Primăria Ploieşti, municipalitatea anunţând că a luat decizia de a nu plăti operatorului deszăpezirea străzilor care nu au fost curăţate.

RomaniaTV.net
16 feb. 2012, 18:16
Zeci de străzi din Ploieşti, nedeszăpezite de operatorul Rosal Grup, municipalitatea nu va plăti

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, joi, de Primăria Ploieşti, „la o primă analiză” făcută de administraţia oraşului în urma sesizărilor primite de la ploieşteni şi prin mass-media, s-a constatat că 22 de străzi din oraş nu au fost deszăpezite de operatorul Rosal Grup conform planului de deszăpezire pus la punct de autorităţile locale, transmite Mediafax.

Prin urmare, municipalitatea ploieşteană a anunţat că a luat decizia de a nu plăti operatorului Rosal deszăpezirea pentru aceste străzi.

Primăria Ploieşti anunţă, de asemenea, că se va face o analiză în aceea ce priveşte modul în care au fost deszăpezite străzile din jurul şcolilor şi grădiniţelor şi că, acolo unde se va constata că nu a fost respectat planul de deszăpezire nu se vor face plăţi către operatorul care are contract cu primăria.