Zgomotele din casă pe care nu trebuie să le ignori niciodată. Poţi plăti scump dacă nu iei măsuri imediat

Nu încerca să ignori sunetele pe care le auzi uneori în casă, indiferent dacă este vorba despre zgomotul făcut de maşina de spălat sau de scârţâitul podelelor. Cu cât întârzii mai mult rezolvarea problemelor, cu atât ar putea fi mai costisitor.

14 ian. 2022, 18:21
Zgomotele din casă pe care nu trebuie să le ignori niciodată. Poţi plăti scump dacă nu iei măsuri imediat

Zgomotele din casă pe care nu trebuie să le ignori. Fii atent la semnele pe care ţi le dă casa ta şi încearcă să rezolvi cât mai repede problemele.

Zgomotele din casă pe care nu trebuie să le ignori

Astăzi vă dezvăluim care sunt sunetele din casă pe care nu trebuie să le ignori niciodată. Orice întârziere ar putea fi mult mai costisitoare.

Sunetul puternic al masinii de spalat. Dacă sesizezi că masina de spalat scoate un zgomot ciudat, ar trebui sa chemi imediat pe cineva specializat ca să se uite la ea. Aceste zgomote pot reprezenta probleme mici, dar care, daca nu sunt remediate imediat, pot duce la stricaciuni mult mai mari si la reparatii costisitoare.

Citeşte şi De ce e musai să ai doar prosoape albe în baie. Nu te-ai fi gândit niciodată la asta

Scârţâitul podelelor. Nu ignoraţi acest sunet deoarece poate semnala prezenta cariilor, potrivit acasa.ro. Stricaciunile pe care acestea le pot face sunt enorme, asa ca fii atent la sunetele pe care le scoate podeaua ta şi ia măsuri imediat. Altfel, poţi avea cheltuieli mult mai mari mai târziu.

Zgomote de la frigider. Dacă observaţi că frigiderul vostru scoate un sunet asemenator celui scos de o carte de joc prinsa in spitele unei roti de bicicleta in miscare, poate fi grav. El poate semnala o problema la ventilator si, daca o vei ignora, reparatia si alimentele alterate te vor costa mult mai mult. Vă recomandăm să chemaţi imediat pe cineva să se ocupe de problemă.

Zgomotul de la masina de spalat vase. Dacă aceasta scoate un sunet asemanator celui scos de zarurile zdruncinate intr-o ceasca de plastic înseamnă că au rămas resturi în carcasa pompei de scurgere. Dacă le ignoraţi acestea vă pot strica pompa sau elicea.

Nu ignoraţi o fereastră care şuieră. Poate ca trebuie doar fixat mai bine geamul, sau completat chitul, sau curatata o fanta. Indiferent despre ce ar fi vorba, daca nu vei interveni cat mai repede, izolarea casei poate fi compormisa ceea ce inseamna ca vei avea cresteri la factura de energie.

Sunetul apei care curge prin pereti. Este posibil ca o conductă să fie spartă. Daca observi si o balta langa perete sau simti un miros neplacut, este semn clar ca trebuie sa intervii urgent.

Nu ignora sunetele de animale în pod. Fecalele pe care animalele invadatoare le lasa in urma pot fi extrem de toxice si daunatoare, asa ca trebuie intervenit rapid.

Zgomotele din caloriferele cu aburi. Trebuie analizata intensitatea lor si intervenit daca este cazul pentru a preveni stricaciuni mai mari.

Citeşte şi Nu mai face asta niciodată înainte să prepari ouăle. Risc de Salmonella!